Црнадак: ПДП задовоњан резултатом

Генерални секретар ПДП-а Игор Црнадак рекао је да је ова партија веома задовољна изборним резултатом, те изразио увјерење да ће коначни резултати бити знатно бољи него на претходним општим изборима и у нивоу резултата са претходних локалних избора 2008. године. Он је честитао кандидату ПДП-а Славку Вучуревићу на побједи за градоначелника Требиња и изразио задовољство […]

уторак, октобар 9, 2012 / 07:59

Генерални секретар ПДП-а Игор Црнадак рекао је да је ова партија веома задовољна изборним резултатом, те изразио увјерење да ће коначни резултати бити знатно бољи него на претходним општим изборима и у нивоу резултата са претходних локалних избора 2008. године.

Он је честитао кандидату ПДП-а Славку Вучуревићу на побједи за градоначелника Требиња и изразио задовољство побједом кандидата за начелника Коалиције "Звоно" у Српцу, чији је главни стуб био ПДП.

"За нас је веома битно да је ПДП била један од одлучујућих стубова коалиција широм Републике Српске", рекао је Црнадак на конференцији за новинаре у Бањалуци и навео значајну улогу ПДП-а у Козарској Дубици, Градишци, Палама, Бијељини и Прњавору.

Он је истакао да је "ПДП био апсолутно у праву када је прије годину дана инсистирао да опозиција има само једног заједничког кандидата у Бањалуци, као и у свим осталим општинама". 0 КОМЕНТАРА

  1. Ја колико год се напињао не могу да провалим КОЈЕ сте ви то изборне резултате постигли, и чиме си ти то задовољан.. ПДП је заиста могао бити катализатор за уједињење опозиције у БЛ- али, ето, ви сте имали неке друге изборне циљеве- које тврдите да сте постигли.. па г-дине Црнадак.. де мало елабориши, среће ти, за нас неуке..

  2. ПДП-у је требала само једна ствар па да стане на мјесто број 2 у РС, а то је храброст да се уђе у ризик и да се послије поберу плодови! Умјесто тога упустили су се у калкулације и недосљедна коалирања која су их дебело коштала, а повјерење се тешко стиче, а лако губи!

  3. Отприлике тако.. али боље врабац (ку..ц? 🙂 у руци него голуб на грани.. 🙂 Што ниже поставиш себи циљеве- то их је лакше испунити, јели тако Црнадак? 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *