Чордаш и Мићић о бијељинским проблемима

Министар за избјеглице и расељена лица у Влади РС, Давор Чордаш примио је данас начелника општине Бијељина, Мићу Мићића. Повод за разговор су биле активности, које Министарство реализује у текућој години, али и обећана помоћ за обнову куће шесточлане породицe Горана Станковића из Јање, која је недавно уништена у пожару. На приједлог Министарства за избјеглице […]

петак, април 8, 2011 / 20:10

Министар за избјеглице и расељена лица у Влади РС, Давор Чордаш примио је данас начелника општине Бијељина, Мићу Мићића.

Повод за разговор су биле активности, које Министарство реализује у текућој години, али и обећана помоћ за обнову куће шесточлане породицe Горана Станковића из Јање, која је недавно уништена у пожару.
На приједлог Министарства за избјеглице и расељена лица, Влада Републике Српске је дала сагласност Министарству да у сврху обнове уложи 45.000 КМ.

Начелник Мићић се захвалио Влади Републике Српске на одобрним средствима. Такође је изразио задовољство планираним активностима Министартсва на подручју општине Бијељина у 2011. години.

Из редовних средстава Министарства, која су одобрена Програмом рјешавања проблема расељених лица, повратника и избјеглица у овој години за општину Бијељина је планирано 80.000 КМ.

Користећи се одобреним средствима из Развојног програма Републике Српске, у овој години Министарство ће радити два пројекта. Један је асфалтирање Улице војвођанске у мјесној заједници Јања, а други изградња прве фазе саобраћајнице која повезује избјегличко насеље „Пет језера“ и Дијелове са Комитском улицом.
 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *