Чисто економски: Друга филијала турске Зират банке у Српској је у Сребреници

Турска Зират банка отвориће, након Бање Луке, своју пословницу и у Сребреници, а затим и у још неким мјестима у Републици Српској, изјавио је начелник Сребренице Ћамил Дураковић. Дураковић је истакао да су данас представници те банке били у посјети Сребреници и да су заинтересовани да ускоро отворе пословницу у овој локалној заједници. „Разговарали смо […]

четвртак, мај 23, 2013 / 13:12

Турска Зират банка отвориће, након Бање Луке, своју пословницу и у Сребреници, а затим и у још неким мјестима у Републици Српској, изјавио је начелник Сребренице Ћамил Дураковић.

Дураковић је истакао да су данас представници те банке били у посјети Сребреници и да су заинтересовани да ускоро отворе пословницу у овој локалној заједници.

„Разговарали смо о кредиту који је Турска преко ове банке одобрила за повратак у Републику Српску и ријеч је о повољним условима који ће омогућити многима одрживост повратка, односно реализацију пословних идеја“, нагласио је Дураковић.

Према његовим ријечима, ова банка није само за повратнике Бошњаке, него ће право на кориштење средстава Зират банке имати сви грађани и привредни субјекти.

„Турска привреда је у успону и њихове банке су у посљедње вријеме познате по повољним кредитима са нижим каматним стопама што ће омогућити повољнију финансијску подршку клијентима и допринијети развоју економије“, оцијенио је Дураковић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *