Четворица кошаркаша отказала Ивковићу, остаје рупа у рекету

Милан Мачван, Зоран Ерцег, Коста Перовић и Стефан Марковић отказали су селектору Србије Душану Ивковићу учешже на Евробаскету, преноси портал Еврохупс. Поменутој четворци која је отказала могао би да се прикључи и крилни играч Анадолу Ефеса Душко Савановић који је затражио времена да одлучи да ли ће играти у Словенији. Извјештач грчког портала са Фајнал-фора […]

недеља, мај 12, 2013 / 10:56

Милан Мачван, Зоран Ерцег, Коста Перовић и Стефан Марковић отказали су селектору Србије Душану Ивковићу учешже на Евробаскету, преноси портал Еврохупс.

Поменутој четворци која је отказала могао би да се прикључи и крилни играч Анадолу Ефеса Душко Савановић који је затражио времена да одлучи да ли ће играти у Словенији.

Извјештач грчког портала са Фајнал-фора Евролиге у Лондону је истакао да ће Дуда ипак моћи да рачуна на капитена Ненада Крстића, те Милоша Теодосића и Немању Бјелицу.

Отказе неколицине важних играча извјештач Еврохупса Арис Баркас види као шансу за турски Фенербахче који се већ неколико недеља наводи као тим који ће преузети селектор Србије.

Ивковић је претходних недеља обилазио српске интернационалце, прво је обишао српску колонију у Москви, а потом је у Истанбулу посветио и играче који наступају у Турској.

Европско првенство у кошарци играће се ове године у Словенији од 4. до 22. септембра, а ривали Србији у Групи Б биће Босна и Херцеговина, Литванија, Македонија, Црна Гора и Летонија.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *