Церић против Нове године: То Алах Џ.Ш. не воли

Ријасет Исламске заједнице у Босни и Херцеговини позвао је муслимане да не учествују у прославама Нове године, јер тако крше Алахове границе и чине нешто што, како се наводи, њихов господан мрзи и презире. „Те ноћи рано угаси свjетло и нека сви виде да бојкотујеш све оно што се у њој дешава. Не бој се […]

среда, децембар 28, 2011 / 18:35

Ријасет Исламске заједнице у Босни и Херцеговини позвао је муслимане да не учествују у прославама Нове године, јер тако крше Алахове границе и чине нешто што, како се наводи, њихов господан мрзи и презире.

„Те ноћи рано угаси свjетло и нека сви виде да бојкотујеш све оно што се у њој дешава. Не бој се ничијих приговора. Зар немаш право избора? Не реци: ‘Како ћу то учинити’, ја с тим ништа нећу промijенити, јер већина људи тако ради. Шта ће рећи људи? Прогласиће ме да сам ‘контра свijета’ и да сам луд, фанатик…”, наводи се у одломку из књиге „Бисери суннета у мозаику времена” Алмира Думица који преноси Ријасет.

Муслимани се уче да ће таквим понашањем итакекако много тога промијенити, а као прво ће показати себи колико је љубав према „господару мног јача и већа” од тога да се боје приговора људи.

Те ноћи „лези на вријеме” сретан и задовољан што ти је Алах подарио многе благодати о којима мало размишљаш, а којих би постао свјестан тек након што би их изгубио.

Муслимани славе Хиџретску (муслиманску) нову годину која је ове године била 25. новембра. Они Хиџру обiqежавају у џамијама учењем Курана. 0 КОМЕНТАРА

 1. 21 vijek a još uvijek ima ovakvih individua. Pa zbog čega sam ja osuđen da živim sa ovakvim „komšijama“? zamisli samo koliko nas ovakvi stavovi vraćaju unazad, pa k’o da je 16 vijek! Treba podići zid visok 10 metara oko njih i onda neka ih u „svom“ svijetu pa neka slave šta oni hoće i kad oni hoće. I sa ovakvima ja treba da idem u Evropu….NIKAD…ali ne zato što ja i Vi to nećemo, nego zato što nas NIKAD neće pustiti! Pa kome normalnom još treba takav stav i takvo gledanje na svijet!
  Bruka!!!

 2. Veliki pozdrav Cericu iz Republike Srpske od svetoga Nikole.B-)
  P.S.Protjerajmo onog mucitelja jadnih Irvasa i ljubitelja koka kole sto daljeB-)B-)B-)

  slobodan, 28.12.2011. 18:52:33
  “ali ne zato što ja i Vi to nećemo, nego zato što nas NIKAD neće pustiti!“
  Ma ko ti brani,idi ako ti se ide.Eno u Mathausenu obnavljaju neki “Otel“,mogu ti srediti smjestaj na prvom spratuB-)

 3. Koja je budala ovaj Cerić, žao mi je što ga tako moram nazvati ali stvarno samo veća budala od njega je danas onaj ko stvarno vjeruje da ovaj čovjek želi dobro svima nama u BiH ali i šire…

  Što reče Trifunović sinoć kud njega ne smijeni visoki predstavnik kad je primjenjivao bonska ovlaštenja:D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *