Цеца: Оларевић је отимао клуб од Арканове сирочади

Пjевачица Светлана Ражнатовић негирала је данас на суђењу кривицу за насилничко понашање према директору фудбалског клуба Млади пролетер Александру Оларевићу. Светлана Ражнатовић је навела да је Оларевићу „само рекла” да он отима клуб од „Жељкове (Ражнатовића Аркана) сирочади”. Ражнатовићка, која служи казну кућог затвора због противправног присвајања новца од трансфера фудбалера, и њен зет Предраг […]

понедељак, децембар 26, 2011 / 22:00

Пjевачица Светлана Ражнатовић негирала је данас на суђењу кривицу за насилничко понашање према директору фудбалског клуба Млади пролетер Александру Оларевићу.

Светлана Ражнатовић је навела да је Оларевићу „само рекла” да он отима клуб од „Жељкове (Ражнатовића Аркана) сирочади”.

Ражнатовићка, која служи казну кућог затвора због противправног присвајања новца од трансфера фудбалера, и њен зет Предраг Оцокољић оптужени су да су 18. јуна 2007. године вријеђали и нанијели лаке тјелесне повреде Оларевићу.

Пјевачица је у одбрани пред Првим основним судом рекла да су они тог дана дошли до Оларевићеве куће, који живи на стадиону Младог пролетера да би му „на цивилизован начин” уручили рјешење Министарства спорта по коме „ФК Обилић” има право да преузме клуб „Млади пролетер”.

Светлана Ражнатовић је негирала да му се обратила ријечима наведеним у оптужници: „П… једна, да је Аркан жив не би то радио. Ти не знаш који људи и које институције стоје иза мене”.

„Тачно је само да сам изговорила да ми отима од Жељкове сирочади. То сам рекла и мислим тако”, рекла је она.

„Оларевић је био непријатељски расположен, није хтео ни да погледа папир, почео је са галамом и увредама упућеним мени. Кренуо је љутито и дрско ка мени, изгледало је као да хоће да ме повреди и мој зет је у том тренутку стао између нас”, казала је Светлана Ражнатовић.

Додала је да у „каријери, од када постоји у јавном животу”, није имала ниједан инцидент и да то себи не би дозволила.

„Ово је апсолутно велика клевета и неправда”, казала је Ражнатовић.

Њен зет Предраг Оцокољић негирао је да је тог дана ударио песницом Оларевића.

Александар Оларевић је додао да га је тада Оцокољић „више одгурнуо него ударио”, као и да ударац није био болан. Он је казао и да није сигуран да ли га је Ражнатовићка тада опсовала.

„Нисам се осетио угроженим нити уплашеним”, рекао је Оларевић и казао да се не придружује кривичноправном гоњењу. 0 КОМЕНТАРА

  1. Заиста чешће пута се запитам како нико овој рави не смјести метак у главу? Типична дорадница ДБ, фол случајно заказано рочиште, и њена театрална глума на дан кад су на граничним прелазима са Косовом почели легално пуштати косовске шиптаре са њиховим документима, наплаћујући им неко осигурање од 100евра.

  2. Еј и мени је та „случајност“ пала на памет! Занимљиво је да је ово била „преча“ вијест од поменуте наплате.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *