Чавић и Фергусон постали чланови Рекреатива

Фудбалски клуб Рекреативо и његова навијачка група Громада ући ће у нову годину богатији за два нова члана, и то ни мање ни више него Милорада Чавића и Алекса Фергусона! Најбољи српски пливач Милорад Чавић придружио се бројним српским и свјетским спортистима који су подржали клуб потписавши чланску карту Рекреатива. Свјетски шампион и освајач сребрне […]

понедељак, децембар 27, 2010 / 11:40

Фудбалски клуб Рекреативо и његова навијачка група Громада ући ће у нову годину богатији за два нова члана, и то ни мање ни више него Милорада Чавића и Алекса Фергусона!

Најбољи српски пливач Милорад Чавић придружио се бројним српским и свјетским спортистима који су подржали клуб потписавши чланску карту Рекреатива.

Свјетски шампион и освајач сребрне медаље на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године по обичају добио је на поклон мајицу навијачке групе Громада.

Милорад Чавић je пожелио много успјеха фудбалском клубу Рекреативо, како на спортском плану тако и у хуманитарним акцијама које организује.

Послије Боре Милутиновића Рекреативо је међу својим фановима добио још једно тренерско име – Алекса Фергусона

Тренер Манчестер јунајтеда, који је на том мјесту по дужини стажа претекао и чувеног Мата Безбија, постао је нови члан Рекреатива приликом недавног боравка у Катару гдје се сусрео се са амбасадором Рекреатива Борисом Врховцем.

Због спонзорских уговора Алекс Фергусон нажалост није могао да се фотографише са мајицом Рекреатива, али његов потпис налази се на чланској карти клуба која ће се наћи у „Рекреативо Кући славних“.

Славни Шкот који ће у новогодишњој ноћи прославити 69. рођендан освојио је 26 трофеја са Манчестер јунајтедом – 11 титула освајача енглеске Премијер лиге, пет ФА купова, четири Лига купа, две Лиге шампиона, две титуле клупског првака света и по један Куп побједника купова и УЕФА Суперкуп.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *