Чарли ме ујео, па смо зарадили неке паре

Хауард Дејвис-Кар првобитно је на ЈуТјуб поставио смијешан снимак својих синчића Чарлија и Харија, у којем један од дјечака кука како га је други ујео за прст. Снимак "Чарли ме је опет ујео за прст" има 387 милиона прегледа на ЈуТјуб, а управа Дејвис-Кару плаћа за сваки видео који се "прошири" Интернетом. ЈуТјуб дијели приход […]

понедељак, новембар 14, 2011 / 19:30

Хауард Дејвис-Кар првобитно је на ЈуТјуб поставио смијешан снимак својих синчића Чарлија и Харија, у којем један од дјечака кука како га је други ујео за прст.

Снимак "Чарли ме је опет ујео за прст" има 387 милиона прегледа на ЈуТјуб, а управа Дејвис-Кару плаћа за сваки видео који се "прошири" Интернетом. ЈуТјуб дијели приход од реклама са корисницима сајта чији снимци имају велики број прегледа.

Он зато снима по један сваких неколико недеља, и од новца који добије од сајта већ је скупио позамашну суму.

"Имамо троје дјеце, и већ смо сакупили довољно да их пошаљемо у приватне школе. За сада на рачуну имамо више од 100.000 фунти само од сајта ЈуТјуб, и та цифра се стално увећава", рекао је поносни тата.

Хауард признаје да су он и жена "штрпнули" нешто тих пара да би себи приуштили један одмор, али да је остатак суме у банци, гдје чека да дјечацима обезбиједи врхунско образовање и бољу будућност.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Ништа чудно,сасвим је нормалан толики број прегледа у доба фејсбука,кондома,пословних каријера,абортуса ко добар дан и пластичних репродуктивних органа.
    Умјесто да рађају дјецу лакше је „качити“ на фејсбуку малога Чарлија и Харија и онда се то „као“ свима свиђа.

    Свако добро предузимљивим родитељима и дјечачићима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *