Бугарска: Турбофолк забрањен за вријеме празника

Градоначелник Пловдива, другог по величини града у Бугарској, забранио је турбофолк за вријеме божићних и новогодишњих празника. У овом граду од 15. до 31. децембра ће бити забрањени наступи на градским трговима свих музичара из жанра турбофолка, саопштено је из општине. Празнични програм у центру града обухватиће само рок музику и божићне пјесме. Љубитељи турбофолка […]

петак, новембар 25, 2011 / 17:21

Градоначелник Пловдива, другог по величини града у Бугарској, забранио је турбофолк за вријеме божићних и новогодишњих празника.

У овом граду од 15. до 31. децембра ће бити забрањени наступи на градским трговима свих музичара из жанра турбофолка, саопштено је из општине.

Празнични програм у центру града обухватиће само рок музику и божићне пјесме. Љубитељи турбофолка у овом граду ће ако не на трговима, моћи да слушају ову врсту музике у многим дискотекама и баровима у граду.

Градска управа Пловдива је такође забранила продају гардеробе на трговима за вријеме божићне пијаце у граду. 0 КОМЕНТАРА

  1. Како би било да код нас донесу такве одлуке….провели бисмо празнике у тишини, а кад би вријеме трајања забране било неограничено, СНСД не би смио на изборе без “ о не не не не не долази…….“ хахахаха.

  2. Jovane, u snsd-u sada uvježbavaju ilahije i kaside.
    Sada ozbiljno, zamisli ko stoji ispred nas, i kao “ čuva „nas! Okreni , obrni, s koje god hoćeš strane-LJUDSKE, kulturne, obrazovne, stručne- bitanga nad bitangama, sprdnja , naša sramota , nesreća i zla kob, na radost onih koji nas ne vole.
    Ja se ponekada duboko zamislim i pitam : ko , i zašto na taj način želi da nam se osveti i naruga. Podlije i grđe nije mogao , sve i da je htio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *