Брутално нападнута породица Ведране Иванов која је јавно говорила о корупцији

БАЊА ЛУКА – Разбојници су ноћас физички напали породицу Ведране Иванов у Бањoj Луци а потом запалили њихову кућу у насељу Мотике, изјавила је Срни портпарол ЦЈБ Бања Лука Госпа Арсеновић. Ријеч је о жени која је у јавности говорила о свом лошем искуству током рада код приватних послодаваца и о корупцији у инспекцијским органима. […]

четвртак, март 24, 2011 / 12:50

БАЊА ЛУКА – Разбојници су ноћас физички напали породицу Ведране Иванов у Бањoj Луци а потом запалили њихову кућу у насељу Мотике, изјавила је Срни портпарол ЦЈБ Бања Лука Госпа Арсеновић.

Ријеч је о жени која је у јавности говорила о свом лошем искуству током рада код приватних послодаваца и о корупцији у инспекцијским органима.

Током напада у кући су се поред Ведране налазили њен невјенчани супруг и малољетно дијете.

У току је увиђај о овом нападу и паљевини. 

Бивша радница бањалучког угоститељског објекта „Коноба – Биљана“ Ведрана Иванов, 5. фебруара ове година одлучила је да, за РТРС, проговори оптужујући бившег газду да је подмићивао инспекторе.

У Инспекцији рада, гдје је и поднијела пријаву због рада на црно, увјеравали су да то нису њихови инспектори.

„Инспектори рада и уопште Републички инспектори не ходају униформисани“, рекао је тада за РТРС Горан Гргић в.д.главног републичког инспектор рада и заштите на раду.

Ова изјава вршиоца дужности главног инспектора рада разљутила је градску инспекцију, јер је лоптица пребачена у њихово поље. Начелник бањалучке инспекције је рекао да у својим редовима већ проводи истрагу.

„Ја сматрам да инспектори у униформи нису. Не могу да тврдим, а тај ко тврди нека докаже. Ја ћу предузети све мјере. Сви који буду то чинили добиће отказ“, рекао је Новак Петраш, начелник Инспекцијске службе.

И док инспектори врућ кромпир пребацавили једни на друге, Ведрана осим што је жртва рада на црно, постала је и колатерална штета.

„Очито, да господа нико од њих није ударио на Станивуковића него на мене. Зато што сам ја све то покренула“, рекла је она тада.

 

 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *