Брррррр…

ХАН ПИЈЕСАК – На Хан Пијеску јутрос је освануо сњежни покривач од 12 центиметара, путеви су мокри и клизави, отежано је електроснабдијевање, а без воде су остали потрошачи који се снабдијевају са изворишта „Штекавац“. У предузећу "Романијапутеви" тврде да ће сви путни правци на регији бити очишћени и посути. Далековод Пјеновац је у прекиду од […]

среда, април 13, 2011 / 11:34

ХАН ПИЈЕСАК – На Хан Пијеску јутрос је освануо сњежни покривач од 12 центиметара, путеви су мокри и клизави, отежано је електроснабдијевање, а без воде су остали потрошачи који се снабдијевају са изворишта „Штекавац“.

У предузећу "Романијапутеви" тврде да ће сви путни правци на регији бити очишћени и посути.

Далековод Пјеновац је у прекиду од 9.30 часова, а у услужном центру Електро-Бијељине кажу да су екипе на терену и да раде на лоцирању квара.

Руководилац одржавања "Романијепутева" Миленко Скочајић рекао је да је снијег јутрос изненадио и грађане и путаре романијског платоа.

"Зимска служба отишла је на заслужени одмор. Лијепо вријеме нас је заварало, па је и механизација очишћена, гаражирана и остављена за наредну зимску сезону. Снијег, који је синоћ почео да пада, натјерао нас је на хитно успостављање зимског режима рада, како би смо спремни изашли на путеве рано јутрос", рекао је Скочајић.

И у Јавном комуналном предузећу "Јавор" на Хан Пијеску су изненађени јутрошњим снијегом и наводе да ће сви планирани вањски радови морати да сачекају престанак падавина. 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *