Брега давао савјете азербејџанским евровизијцима

Представници Азербејџана на пјесми Евровизије 2011 Елдар и Нигар подијелили су свјетла позорнице са легендом Балкана Гораном Бреговићем и побједницом пјесме Евровизије из 2004 Русланом током концерта у Кијеву, Украјини. Овај дуо је уживао у прилици која се једном у животу деси, да пјева на концерту Горана Бреговића, музичара и композитора који је промијенио поп-културу […]

петак, април 22, 2011 / 10:50

Представници Азербејџана на пјесми Евровизије 2011 Елдар и Нигар подијелили су свјетла позорнице са легендом Балкана Гораном Бреговићем и побједницом пјесме Евровизије из 2004 Русланом током концерта у Кијеву, Украјини.

Овај дуо је уживао у прилици која се једном у животу деси, да пјева на концерту Горана Бреговића, музичара и композитора који је промијенио поп-културу Балкана и заувијек довео европску музику на један потпуно нови ниво.

Горан Бреговић је наступао на отварању пјесме за Евровизију 2008. год у Београду, а уједно је и компоновао пјесму која је представљала Србију на Евровизији 2010. год. Својом музиком је извршио велики утицај на Елдар & Нигара, те је прилика да наступају на његовом концерту за њих уистину значајан догађај и феноменално искуство.

Елдар и Нигар су отпјевали "Ранинг Скерд" и освојили овације више од 4500 посјетилаца концерта.

Двојац се такођер састао с побједницом пјесме Евровизије из 2004 , једном од најпознатијих украјниских пјевачица, Русланом, која је наступила као посебан гост наведеног концерта.

Ауторка сензационалог Дивљег плеса, и добитница Ворлд Мјузик Аворд за најбоље продавану умјетницу из Украјине, подијелила је лична искуства такмичења за пјесму евровизије са дуом.

"Они су врло угодни и отворени момци мислим да овај двојац има велики потенцијал да потресе Евровизију упркос томе што им је пјесма мирна и роматична." изјавила је Руслана након сусрета са Елдар & Нигаром.

"Ми смо без ријечи. Никада нисам мислио да ћу упознати Горана Бреговића и Руслану. За тренутак сам помислио сам сањао, али сад схваћам – то је мој сан који се управо остварује.. Невјероватан осјећај" рекао је Елдар након тога. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *