Борцу мало фалило да стигне Арагон

Рукометаши „Борац м:тел-а“ побиједили су екипу „Арагона“ из Сарагосе резултатом 31:22, али то није било довољно да надокнаде 10 голова разлике из прве утакмице у Шпанији због чега је „Борац м:тел“ испао из европског такмичења. „Борац м:тел“ побиједио је екипу „Арагона“ у реваншу трећег кола Купа побједника купова у Бањалуци и имао је предност током […]

недеља, децембар 4, 2011 / 14:55

Рукометаши „Борац м:тел-а“ побиједили су екипу „Арагона“ из Сарагосе резултатом 31:22, али то није било довољно да надокнаде 10 голова разлике из прве утакмице у Шпанији због чега је „Борац м:тел“ испао из европског такмичења.

„Борац м:тел“ побиједио је екипу „Арагона“ у реваншу трећег кола Купа побједника купова у Бањалуци и имао је предност током цијеле утакмице. Недостајало је мало да пред својом публиком у Спортској дворани „Борик“ рукометаши прођу фаворизовани „Арагон“ који је у првој утакмици побиједио резултатом 31:21.

Утакмици је синоћ присуствовало 1 500 гледалаца, који су давали велику подршку рукоматашима „Борац м:тел-а“.0 КОМЕНТАРА

  1. Нисам стручњак, али некако ми се чини да су се предали прије утакмице. Могло се стићи. Недостаје тај крај, да се игра до звука сирене… Мора да се ради на томе. Али, радује што је више људи на утакмицама.

    Срећно! Хоћемо ЛШ у БЛ сљедеће године!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *