Бобар завршио цесту започету у кампањи 2008.

Бијељинске мјесне заједнице Јоховац, Батар и Главичице, захваљујући средствима команије „Бобар“, од данас су међусобно повезане асфалтним путем, као и са главним магистралним правцем Бијељина – Зворник. Предсједник Компаније Гаврило Бобар рекао је да је посао на уређењу инфраструктуре у овом дијелу Семберије почео још 2007/2008. године, када је средствима ове компаније асфалтирана захтјевнија дионица […]

недеља, новембар 13, 2011 / 15:12

Бијељинске мјесне заједнице Јоховац, Батар и Главичице, захваљујући средствима команије „Бобар“, од данас су међусобно повезане асфалтним путем, као и са главним магистралним правцем Бијељина – Зворник.

Предсједник Компаније Гаврило Бобар рекао је да је посао на уређењу инфраструктуре у овом дијелу Семберије почео још 2007/2008. године, када је средствима ове компаније асфалтирана захтјевнија дионица пута.

"Обећали смо мјештанима да ћемо ово урадити и данас је свечано у функцију пуштена и ова саобраћајница. Осим овог, након довођења расвјете у ова села, покрећемо још неколико активности као и подизање спомен обиљежја у знак сјећања на мјештанина Драгана Ристића Чамца који је овдје изградио први привредни субјект и у којем сада ради 50 људи", рекао је Бобар.

Он је најавио да ће Компанија и представници Општинског одбора СНСД-а покренути активности у вези са водоснабдијевањем – "Вода пред сваку кућу".

"Вода мора доћи у сваку кућу у свих шест мјесних заједница овог дијела Семберије. Почетком године интензивније ћемо кренути ту активност, а средства ћемо обезбиједити из извора Републике Српске, општине, али и од донатора, међу којима ће значајно мјесто заузети и `Бобар групација`", рекао је Бобар, који је и посланик СНСД-а у Народној скупштини РС.

Према његовим ријечима, најмање је важно колико је коштала инвестиција, већ је много битније да су људи добили потврду да СНСД и он лично, као члан, држе до својих обећања.

"Дванаест и по хиљада чланова, колико данас ОО СНСД броји, са великим бројем доктора наука, магистара, младих људи, привредника има обавезу да оно што обећа и изврши, има обавезу да подиже ниво стандарда у Семберији", рекао је Бобар након свечаног отварања ове дионице.

Предсједник Мјесне заједнице Јоховац Бобан Танасић изјавио је да је, захваљујући команији "Бобар", у Јоховцу завршена дионица од 700 метара новоасфалтираног пута која је била веома тешка и брдовита.

"Прошле године завршили смо расвјету у селима Батар и Јоховац. Све ово значи много за 400 мјештана нашег села. Знали смо да бирамо правог представника у Народној скупштини РС", рекао је Танасић који је истакао да ученици ових села сада имају и лакши пут до школе, јер је аутобуска линија редовна, и више нема ђака пјешака. 0 КОМЕНТАРА

  1. Да ли се неко од локалних СНСД-овских доктора или магистара сјетио да одмах у асфалт положе трамвајске шине, да не рове два пута, кад Гавро постане градоначелник,јбг-а, ваља мало и уштедити.

  2. Почео предизборну кампању асвалтирањем пута за своје село. Могао је то и раније урадити. Његово село, Батар, је било једно од ријетких у Семберији, које није имало асвалтни пут. Е сад да ће г. Бобар бити кандидат за начелника или ће то бити З.Лазаревић, одлучиће г. Додик.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *