БН ТВ и АТВ најгледанији у Српској

Компанија Мареко индекс компани, објавила је своја истраживања гледања телевизијских канала, за период 01.03.2011. – 31.03.2011. године.  Према овом истраживању које је урађено за територију Републике Српске ТВ БН и АТВ су најгледаније телевизије, са 14,6 и 14,5 одсто удјела у даљинском управљачу публике. Иза њих слиједи Пинк БХ са 13,9 одсто, а затим и […]

понедељак, април 4, 2011 / 12:44

Компанија Мареко индекс компани, објавила је своја истраживања гледања телевизијских канала, за период 01.03.2011. – 31.03.2011. године.

 Према овом истраживању које је урађено за територију Републике Српске ТВ БН и АТВ су најгледаније телевизије, са 14,6 и 14,5 одсто удјела у даљинском управљачу публике. Иза њих слиједи Пинк БХ са 13,9 одсто, а затим и РТРС са 11,3 одсто гледалаца.

Графикон гледаности ТВ станица

Према овом истраживању доста слабије стоје ОБН са 4,7 одсто, БХТ са 3,6 одсто, те ФТВ са 3,5 одсто удјела у корпусу телевизијске публике у Српској.0 КОМЕНТАРА

  1. Врло је могуће да је ово тачно, обзиром да РТРС-у нико више ништа не вјерује, а и програм са оним хрватским сапуницама им је благо речено за повраћања. Нешто ми једино Пинк слабо стоји, осим ако и Велики брат није изгустирана ствар?

  2. Опет неко рекламирање. Не знам чему сваки дан морамо знати ко је најгледанији. Гледај шта ти се свиђа, и капак

  3. Cestitam BN TV i ATV.Danas vidim da je BN TV u nedelju bio najgledaniji i u Banjaluci.Nije ni cudo BN TV je,vidljivo je,poboljsala i ulozila u program;Bela ladja,novi filmovi,vece sa Ivanom Ivanovicem,a imaju i dobar informativni program.Ne vjerujem puno istrazivanjima,ali mi ovo izgleda logicno,s obzirom da od Doboja do Trebinja svi gledaju samo BN TV.

  4. Не вјерујем ја у истраживања Мареко индекс, код њих можеш купити истраживање какво хоћеш. Прије 20ак дана су гостовали људи који доказима оповргавају истраживања ове организације нпр. приказују да БХ ДАНИ не продају ниједан примјерак новина у Бањој Луци а на терену они продали 2000 примјерака.

  5. Просто је немогуће да дани не продају ни један примјерак у Бањој Луци, а изузетно је нереално да продају 2000. Ко може у то повјеровати, може и у то да се независне штампају у 50.000 примјерака

  6. Ne bih bas tako rekao….na BN TV vec 1 godinu se ne emituje Renome,a sve vise ima dobrih domacih serija,filmova,vece sa ivanom ivanovicem….program je mnogo umiveni i kavaliteniji nego nekada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *