Блок за пропаст: Динкић причао са Чедом

Лидер УРС и министар привреде и финансија Млађан Динкић састао се крајем прошле недеље са предсједником ЛДП Чедомиром Јовановићем, пише Блиц. Према извору листа из врха УРС који је инсистирао на анонимности, двојица лидера су разговарала само о економским темама, а састанак се одиграо на "јавном месту". "Динкић је Јовановићу изложио свој план неопходних, али […]

четвртак, јун 6, 2013 / 08:28

Лидер УРС и министар привреде и финансија Млађан Динкић састао се крајем прошле недеље са предсједником ЛДП Чедомиром Јовановићем, пише Блиц.

Према извору листа из врха УРС који је инсистирао на анонимности, двојица лидера су разговарала само о економским темама, а састанак се одиграо на "јавном месту".

"Динкић је Јовановићу изложио свој план неопходних, али болних економских и социјалних реформи које у Србији морају да се спроведу. Динкић је и истакао да је за спроводјење таквих реформи неопходан и шири консензус у Србији, не само у оквиру владајуће коалиције, већ и медју опозиционим странкама", пише Блиц.

Лист додаје да је Јовановић Динкићу рекао да је ЛДП спремна да подржи све реферме које ће, иако болне, суштински реформисати српско друштво.

Извор листа из врха ЛДП, који је такође инсистирао на анонимности, рекао је, међутим, да је главна тема разговора Јовановића и Динкића била "формирање политичког фронта који би могао да стане на пут великој експанзији СНС", нарочито после последњих побједа на локалним изборима у Земуну и Косјерићу, гдје су напредњаци освојили апсолутну већину.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *