Бијељина: Сава не дугује никоме

Власник фабрике „Сава Семберија“ Милорад Крстић рекао је на састанку са радницима да ово предузеће нема дуговања према улагачима, држави и банкама, као ни према радницима, те да је задовољан радом фабрике у коју је уложио 10 милиона КМ. Крстић је изјавио да је циљ овог састанка да раднике упозна о ситуацији на иностраном тржишту, […]

понедељак, новембар 7, 2011 / 19:46

Власник фабрике „Сава Семберија“ Милорад Крстић рекао је на састанку са радницима да ово предузеће нема дуговања према улагачима, држави и банкама, као ни према радницима, те да је задовољан радом фабрике у коју је уложио 10 милиона КМ.

Крстић је изјавио да је циљ овог састанка да раднике упозна о ситуацији на иностраном тржишту, те како реализовати оно што је планирано, да би што прије биле повећане плате, ниво и стандард у фабрици.

Он је нагласио да је преузето више робе од пољопривредних произвођача него што је било планирано.

Крстић је додао да не планира давати отказе, али је напоменуо да неће бити продужавани уговори који истичу ако радници нису потребни фабрици.

Директор фабрике "Сава Семберија" Јагода Крсмановић рекла је да у фабрици тренутно раде 52 радника у сталном радном односу, а у сезони око 250, те нагласила да су сви запослени осигурани и да су измирене све обавезе према држави.

Она је додала да нису прекршена никаква права радника и да није упућена у то који су незадовољни радници написали анонимно писмо и упутили га електронским и писаним медијима. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *