Бијељина: Изгорило три милиона марака

У пожару у бијељинском предузећу „Агромаркет“ причињена је материјална штета од три милиона КМ, процјењује директор представништва предузећа „Агромаркет“ за БиХ Миленко Крсмановић. Он је Срни рекао да се претпоставља да би узрок пожара могле бити неисправне инсталације. Објекат у коме се налази предузеће је власништво Грађевинске фирме "Трифунчевић, чији власник Жарко Трифунчевић каже да […]

недеља, јун 9, 2013 / 13:00

У пожару у бијељинском предузећу „Агромаркет“ причињена је материјална штета од три милиона КМ, процјењује директор представништва предузећа „Агромаркет“ за БиХ Миленко Крсмановић.

Он је Срни рекао да се претпоставља да би узрок пожара могле бити неисправне инсталације.

Објекат у коме се налази предузеће је власништво Грађевинске фирме "Трифунчевић, чији власник Жарко Трифунчевић каже да је пожар плануо у објекту вриједном један милион КМ.

Пожар у бијељинском предузећу "Агромаркет", који је избио ноћас, угашен је нешто прије 12.00 часова, потврђено је раније Срни у градској Ватрогасној служби.

Узрок пожара и причињена штета биће накнадно саопштени.

Полицији је у 2.20 часова иза поноћи дојављено да на путу према Павловића мосту гори објекат у коме је смјештено ово предузеће, које се бави производњом и продајом пољопривредне опреме.

Ватрогасци су одмах изашли на терен.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *