Беванда данас потписује уговоре са Хрватском

Предсједавајући Савјета министара БиХ, Вјекослав Беванда, данас ће током трилатералног састанка с представницима Хрватске и Европске уније, у Бриселу, потписати Уговор о граничним прелазима и Споразум о пограничном саобраћају. Предсједништво БиХ, на ванредној сједници у Сарајеву, прихватило је уговоре о граничним прелазима и пограничном саобраћају са Хрватском. Сагласност за усвајање одлуке Предсједништва дао је и […]

среда, јун 19, 2013 / 08:23

Предсједавајући Савјета министара БиХ, Вјекослав Беванда, данас ће током трилатералног састанка с представницима Хрватске и Европске уније, у Бриселу, потписати Уговор о граничним прелазима и Споразум о пограничном саобраћају.

Предсједништво БиХ, на ванредној сједници у Сарајеву, прихватило је уговоре о граничним прелазима и пограничном саобраћају са Хрватском.

Сагласност за усвајање одлуке Предсједништва дао је и предсједавајући Небојша Радмановић, након консултација са врхом Републике Српске.

Влада Српске дала је условну сагласност за потписивање споразума уз услов да се у догледно вријеме коригују, по Српску, штетне одредбе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *