Бетонирана барикада Дудин крш

Барикада у мјесту Дудин крш у општини Звечан, на магистралном путу Косовска Митровица-Лепосавић, коју је прије неколико ноћи Кфор покушао да уклони, синоћ је додатно ојачана и бетонирана. Барикада, која је висока око 2,5 метра, бетонирана је и на њој је постављена бодљикава жица коју су војници Кфора прије неколико вечери користили приликом покушаја уклањања […]

среда, новембар 30, 2011 / 10:00

Барикада у мјесту Дудин крш у општини Звечан, на магистралном путу Косовска Митровица-Лепосавић, коју је прије неколико ноћи Кфор покушао да уклони, синоћ је додатно ојачана и бетонирана.

Барикада, која је висока око 2,5 метра, бетонирана је и на њој је постављена бодљикава жица коју су војници Кфора прије неколико вечери користили приликом покушаја уклањања ове барикаде.

Осим земље и камених стијена на овој барикади, која се налази на мосту, Срби су бетонирали и арматуру, тако да је до Звечана немогуће доћи из јужног дијела Митровице овим путним правцем.

Прије неколико ноћи Кфор је покушао да уклони барикаду у Дудином кршу, чему се супротставио велики број Срба који су исте вечери подигли још веће препреке на путу, а које су сада додатно ојачане.

Осим ове, на истом путном правцу на пар километара одатле налазе се и барикаде у селу Рударе али је пут тамо проходан јер се возила крећу по цик-цак систему.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *