Бања Лука: Мекдоналдс умјесто Бонела

Ресторан свјетски познатог ланца брзе хране “Мекдоналдс” требао би до прољећа да буде отворен и у Бањалуци, тачније у Господској улици.“Глас Српске” сазнаје да ће објекат “Мекдоналдса” бити смјештен у простору гдје је тренутно продавница обуће “Бонел”.  Тако ће се Бањалука придружити свим свјетским метрополама чији становници уживају у популарним специјалитетима овог прехрамбеног гиганта. Извор […]

четвртак, децембар 1, 2011 / 01:39

Ресторан свјетски познатог ланца брзе хране “Мекдоналдс” требао би до прољећа да буде отворен и у Бањалуци, тачније у Господској улици.“Глас Српске” сазнаје да ће објекат “Мекдоналдса” бити смјештен у простору гдје је тренутно продавница обуће “Бонел”.

 Тако ће се Бањалука придружити свим свјетским метрополама чији становници уживају у популарним специјалитетима овог прехрамбеног гиганта.

Извор бањалучког листа рекао је да ће се за петнаестак дана знати тачан датум отварања овог објекта.

“Иако је било приче да ће за потребе “Мекдоналдса” бити изграђен објекат у Борику, у близини тржног центра “Меркатор”, менаџери у овој чувеној америчкој компанији су се одлучили за само срце града – Господску улицу”, рекао је извор.

У сједишту компаније “Мекдоналдс” за БиХ у Сарајеву потврдили су да ће ускоро бити отворен ресторан у Бањалуци.

“До краја године би се требао постићи коначан договор а само отварање ресторана у најповољнијој опцији би требало бити на прољеће идуће године. Процедура добијања дозволе за је у току”, рекао је директор маркетинга “Мекдоналдса БиХ” Ади Хаџиараповић који није желио ни да потврди али ни демантује да ће ресторан бити на поменутој локацији у Господској улици.

“Мекдоналдс” је ланац ресторана брзе хране који су 15. маја 1940. године основала браћа Дик и Мек Мекдоналд отворивши властити ресторан у граду Сан Бернардино у Калифорнији. Ланац се почео ширити 1954. године, када је Реј Крок, одушевљен услугом у ресторану, предложио браћи Мекдоналд отварање нових ресторана. У свијету постоји више од 30.000 ових ресторана у 122 државе. Први “Мекдоналдс” ресторан у Југославији, уједно и у централној Европи, отворен је 24. марта 1988. године у Београду на Славији.0 КОМЕНТАРА

  1. Рамштајн, ја Н.Ћ. ти тврдим, као човјек рођен у Бањалуци, да ће у Бањалуци за паре бити одржана и парада педера и то ће подржати Независне, Глас, Фокус и Нови(бљак) Репортер+ РТ РС наравно. Миле их воли, Зградољуб их воли, Шајић ПР их воли, па то су све такве педерчине да је неминовно да се догоди, Миле ће први бити на задатку, када му његови френдови са тенкова издају налог.. Јебали смо јежа у леђа, какви су ово смећари.Супер, оно ин смо, у корак са свијетом, јеботеее.. Шупак је свако ко ћевап и лесковачку пљеску замијени овим жидовским срањемB-)B-)B-)

  2. Знајући нас и наше помодарство, има да буде ред од јутра до сутра, ко у Москви 1991. А опет им клопа неће бити боља од било које домаће пљеске.

  3. О укусима није расправљати. Мени је лијепа и лесковачка и мек, скроз два различита јела и не могу замјенити једно друго. Не знам шта стављају у мек, али ја га се некад пожелим.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *