Аутопут ни данас не ради

Саобраћај од Приједорске петље до хотела „Ћубић“ и од петље „Маховљани“ до Гламочана биће потпуно обустављен вечерас до 18.00 часова због радова на надвожњаку „Залужани“ на дионици пута Бања Лука – Градишка, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске. За вријеме трајања обуставе саобраћај ће бити преусмјерен на регионални пут Бања Лука – Клашнице и […]

недеља, децембар 4, 2011 / 15:00

Саобраћај од Приједорске петље до хотела „Ћубић“ и од петље „Маховљани“ до Гламочана биће потпуно обустављен вечерас до 18.00 часова због радова на надвожњаку „Залужани“ на дионици пута Бања Лука – Градишка, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

За вријеме трајања обуставе саобраћај ће бити преусмјерен на регионални пут Бања Лука – Клашнице и на магистрални пут Клашнице – Лакташи.

На путевима у Српској и Федерацији БиХ нема већих застоја у саобраћају. Вози се по сувим или мјестимично влажним коловозима. Слабија магла регистрована је понегдје у котлинама, док је на дионицама у усјецима и поред камених косина неопходна опрезна вожња због могућих одрона.

Радови су актуелни на путним правцима Шепак – Каракај, Тишча – Луке, Гацко – Србиње, Вишеград – Вардиште, Рогатица – Саставци – Устипрача и Копачи – Устипрача.

На дионици Рогатица – Борике у току је санација коловоза, уз повремене петнаестоминутне обуставе, док се на правцу Укрина – Горња Вијака на мјесту клизишта саобраћа једном траком, уз наизмјенично пропуштање возила.

На дионици локалног пута Дубрава Стара – Вијачани Горњи, забрањен је саобраћај за возила која прекорачују оптерећење од шест тона по осовини.

Због саобраћајне несреће на магистралном путу Зеница – Жепче у мјесту Голубиња, саобраћај је потпуно обустављен до завршетка полицијског увиђаја.

Од 8.00 до 17.00 часова, због санационих радова, обустављен је саобраћај на дионици Прозор – Јабланица, а возила се пропуштају наизмјенично у два термина, од 10.00 до 11.00 часова и од 13.00 до 14.00. Саобраћај је за вријеме обуставе преусмјерен на алтернативне правце Прозор – Хере – Челебићи, односно Прозор – Варвара – Томиславград.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *