Aпел за помоћ

Апел за помоћ Милијани Голоигри која је због тешке повреде кичме остала непокретна. Четворочлана породица Голоигра живи у Јахоринском потоку. Нико у породици није запослен, па не постоје могућности да обезбједе средства за операцију кичме.   Операција кичме и лијечење помоћу матичних ћелија које је потребно да се уради Милијани, нажалост не може се урадити […]

недеља, март 27, 2011 / 13:44

Апел за помоћ Милијани Голоигри која је због тешке повреде кичме остала непокретна.

Четворочлана породица Голоигра живи у Јахоринском потоку. Нико у породици није запослен, па не постоје могућности да обезбједе средства за операцију кичме.
 
Операција кичме и лијечење помоћу матичних ћелија које је потребно да се уради Милијани, нажалост не може се урадити на овим просторима, него у Русији на клиници „Неуровита“ у Москви, а за комплетну операцију са терапијама су потребна средства од око 80.000 евра. За прву операцију је потребно 21.000 евра.
 
– Овим путем се обраћамо посјетиоцима и молимо сходно могућностима да помогнете и подржите ову акцију у прикупљању новчаних средстава која су пријеко потребна за операцију како би Милијана поново стала на своје ноге. Такође молимо људе који нам могу помоћи на неки други начин, да нас контектирају.
 
Милијана Голоигра посједује жиро рачун отворен код: 

Hipo-Alpe Adria bank
broj: 552115-35023937-98

Račun za uplatu iz inostranstva:

Hipo-Alpe Adria bank
broj: 1233869000

 

Позивом на број 1434 донирате  1 км Милијани Голоигра за лијецење у Русији.

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *