Аница Јондић на чеку Синдиката радника МУП

Аница Јондић изабрана је данас за предсједника Синдиката радника унутрашњих послова Републике Српске. Обраћајући се делегатима на изборној скупштини Синдиката, Јондићева је нагласила да ће приоритет у раду Синдиката бити заштита и унапређење индивидуалних и колективних права из рада сваког члана синдиката, те јачање личне, техничке и материјалне опремљености припадника полиције. Она је додала да […]

четвртак, мај 30, 2013 / 15:35

Аница Јондић изабрана је данас за предсједника Синдиката радника унутрашњих послова Републике Српске.

Обраћајући се делегатима на изборној скупштини Синдиката, Јондићева је нагласила да ће приоритет у раду Синдиката бити заштита и унапређење индивидуалних и колективних права из рада сваког члана синдиката, те јачање личне, техничке и материјалне опремљености припадника полиције.

Она је додала да ће представници овог гранског синдиката учествовати у изради законских и подзаконских аката који се односе на рад и материјални положај радника унутрашњих послова, саопштено је из Савеза синдиката Републике Српске.

Јондићева је изразила наду да ће ново руководство Министарства унутрашњих послова Републике Српске показати приврженост постојећим законским рјешењима и да неће долазити до кршења појединачних и колективних права радника припадника унутрашњих послова.

Предсједник Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић, поздрављајући делегате скупштине, изразила је оптимизам да ће Синдикат радника унутрашњих послова, као и до сада, бити један од најбољих гранских синдиката.

Она је позвала на јединство, солидарност и масовност, што морају бити одлике Савеза синдиката Републике Српске, као бројне синдикалне породице.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *