Анћелоти у Паризу, најплаћенији тренер Француске

Богати власници Пари Сен Жермена завршили преговоре са италијанским стручњаком. Боравиће у Француској до јуна 2013. године, за месечну плату од 500.000 евра. Леонарду, спортском директору Парижана, љепше звучи "Карло Анћелоти тренер Пари Сен Жермена", него "Антоан Комбурае тренер…" Очигледно је тако, пошто је тешко наћи оправдан разлог због којег је Бразилац одлучио да отпусти […]

четвртак, децембар 29, 2011 / 08:03

Богати власници Пари Сен Жермена завршили преговоре са италијанским стручњаком. Боравиће у Француској до јуна 2013. године, за месечну плату од 500.000 евра.

Леонарду, спортском директору Парижана, љепше звучи "Карло Анћелоти тренер Пари Сен Жермена", него "Антоан Комбурае тренер…"

Очигледно је тако, пошто је тешко наћи оправдан разлог због којег је Бразилац одлучио да отпусти бившег тренера, који је оставио екипу на првом мјесту шампионата после јесењег дијела првенства.

Било како било, Анћелоти је у "граду свјетлости", поново сарађује са Бразилцем кога је и тренирао и остаће тамо бар до краја наредне сезоне.

Бивши репрезентативац Италије и тренер Јувентуса, Милана и Челсија, освајао је националне титуле са "росо-нерима" и "плавцима". Два пута је са Миланом био и првак Европе.

Управа Челсија држала га је на клупи док је био шампион. Друге сезоне није успио да освоји титулу и одселио се из Лондона.

До кад ће остати у Паризу биће јасније на крају актуелног шампионата. Тренутно је сигурно само то да је доласком у Париз постао најплаћенији тренер у историји француског фудбала.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *