Америчка хроника без краја: 5 мртвих у Илиноису

Пет људи пронађено је данас мртво у кући у малом америчком мјесту Манчестеру у америчкој држави Илиноис, а осумњиченог убицу касније је убила полиција у размјени ватре након кратке потјере, саопштила је полиција. Међу жртвама, пронађена је и једна шестогодишњакиња којој је пружена помоћ у локалној болници, рекао је новинарима потпуковник Тод Килби. Полиција није […]

четвртак, април 25, 2013 / 08:33

Пет људи пронађено је данас мртво у кући у малом америчком мјесту Манчестеру у америчкој држави Илиноис, а осумњиченог убицу касније је убила полиција у размјени ватре након кратке потјере, саопштила је полиција.

Међу жртвама, пронађена је и једна шестогодишњакиња којој је пружена помоћ у локалној болници, рекао је новинарима потпуковник Тод Килби.

Полиција није потврдила извјештаје да су све жртве убијене из ватреног оружја, пренио је АФП.

„Немамо разлог за вјеровање да постоји било каква опасност по јавност”, рекао је Кирби и додао да полиција сада истражује мотиве вишеструког убиства.

Тијела жртава откривена су у пола пет јутрос у малом мјесту Манчестестеру. Свједоци су видјели бијели аутомобил како се удаљио великом брзином, а полиција му је ушла у траг око седам ујутро.

„Размијењена је ватра а полиција је у 7,27 привела осумњиченог код којег је нађено више комада оружја. Осумњичени је превезен у болницу где је проглашен мртвим”, рекао је Кирби.

Убијени чланови породице су, као што су их идентификовали рођаци – Џоан Синклер (65), њена унука Британи Луарк (22), њен пријатељ Рој Ралстон, Нолан Ралстон (5) и Бредли Ралстон (1), јавио је лист „Чикаго трибјун”.

Нападача су идентификовале комшије и рођаци као Рикија Смита (43) који се борио за старатељство са Синклеровом кћерком, пише лист.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *