Алберт Нађ координатор за сва спортска питања у Партизану

Управни одбор фудбалског клуба Партизан поставио је данас Алберта Нађа на функцију „координатора за сва спортска питања”, после смјене спортског директора Младена Крстајића и најављене оставке тренера Александра Станојевића. УО је после засиједања у Београду објавио и да је смијенио некадашњег спортског директора Ненада Бјековића са мјеста савјетника предсједника. У саопштењу издатом после сједнице наводи […]

четвртак, децембар 29, 2011 / 23:16

Управни одбор фудбалског клуба Партизан поставио је данас Алберта Нађа на функцију „координатора за сва спортска питања”, после смјене спортског директора Младена Крстајића и најављене оставке тренера Александра Станојевића.

УО је после засиједања у Београду објавио и да је смијенио некадашњег спортског директора Ненада Бјековића са мјеста савјетника предсједника.

У саопштењу издатом после сједнице наводи се да су оптужбе које је јуче изнио Крстајић неосноване и да се клуб неће упуштати у полемику са својим бившим играчем и функционером, јер би „то било далеко испод реномеа клуба”.

УО је објавио и да је овластио радну групу да изради коначни нацрт новог статута до половине јануара, као и да ће извјештај о раду поднијети „органима који су за то надлежни”.

Крстајић се у последње двије недеље упустио у жесток вербални окршај са предсједником Драганом Ђурићем, а њих двојица су размијенили тешке оптужбе.

УО је због тога у понедељак смијенио Крстајића, због чега је повлачење објавио и тренер Станојевић, као и тренер Телеоптика Вук Рашовић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *