Ако неће референдум, а оно ће попис у октобру

Попис становништва у Републици Српској биће обављен у октобру, како тврди Радмила Чичковић, директор Завода за статистику Српске. Она је у интервјуу агенцији Срна објаснила је докле се до сада стигло у припреми овог великог посла. Народна скупштина РС усвојила је у фебруару по хитном поступку Закон о измјенама Закона о попису становништва, домаћинстава и […]

понедељак, мај 2, 2011 / 10:27

Попис становништва у Републици Српској биће обављен у октобру, како тврди Радмила Чичковић, директор Завода за статистику Српске.

Она је у интервјуу агенцији Срна објаснила је докле се до сада стигло у припреми овог великог посла.

Народна скупштина РС усвојила је у фебруару по хитном поступку Закон о измјенама Закона о попису становништва, домаћинстава и станова у 2011. години у РС, којим је предвиђено да ће Влада РС одлуком утврдити када ће бити проведен попис.

Народна скупштина РС прихватила је закључак Клуба посланика СДС којим је предвиђено да попис становништва у РС треба обавити до краја новембра 2011. године, уколико попис до 1. септембра 2011. године не буде обављен на нивоу БиХ.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Баш ме интересује понашање ових СНСД-овихкадрова када им запријети ОХР, иако су прилике различите од оних ранијих. Јер, њима би најгоре санкције биле скидање са функција. Радмила Чичковић је типичан примјерак болесне власти и личне амбиције по сваку цијену.

  2. ако нас ови из снсд-а буду пописивали, неће нас бити на мапи нигдје осим околина лакташа ту и тамо…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *