Aкција “Слаткиш за осмијех“: Пакети постављени широм БЛ

У оквиру хуманитарне акције „Слаткиш за осмијех“ коју реализује Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) са циљем прикупљања слаткиша за малишане из Дома за незбринуту дјецу „Рада Врањешевић“ у Бањој Луци, а у поводу новогодишњих празника јуче су пстављене кутије у маркете „Делта макси“ на Старчевици, Обилићеву, Борику , преко пута Електро техничког факултета, […]

понедељак, децембар 19, 2011 / 08:45

У оквиру хуманитарне акције „Слаткиш за осмијех“ коју реализује Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) са циљем прикупљања слаткиша за малишане из Дома за незбринуту дјецу „Рада Врањешевић“ у Бањој Луци, а у поводу новогодишњих празника јуче су пстављене кутије у маркете „Делта макси“ на Старчевици, Обилићеву, Борику , преко пута Електро техничког факултета, Темпу у Обилићеву и Ц маркету испод робне куће „Боска“ у које грађани могу да убацују артикле за новогодишње пакетиће.

Поводом ове акције у четвртак 22. децембра у Клубу студената Бања Лука (КСБ) биће организована забава, а умјесто плаћања улазница сви који дођу поклониће слаткиш.

Акција почела 2. Децембра и трајаће до 28. Децембра ове године до када се слаткиши могу доставити у просторије СОБЛ-а и у Студентском центру "Никола Тесла" и на већини факултета Униврзитета у Бањој Луци, гдје се налазе кутије за слаткише.

СОБЛ позива све људе добре воље да учествују у овој Хуманитарној акцији.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *