Акција Бумеранг: 21 лице лишено слободне

У полицијској акцији „Бумеранг“, усмјереној на сузбијање организоване личне продаје дроге, 21 лице је лишено слободе, од којих су четири предата Окружном тужилаштву Бањалука, а 17 приједорској канцеларији овог тужилаштва, речено је Срни полицији. Приликом претреса тридесетак локација у Бањалуци и Приједору, јуче је пронађено и одузето 1470,5 грама марихуане, 345,5 грама спида, десет грама […]

среда, април 27, 2011 / 15:47

У полицијској акцији „Бумеранг“, усмјереној на сузбијање организоване личне продаје дроге, 21 лице је лишено слободе, од којих су четири предата Окружном тужилаштву Бањалука, а 17 приједорској канцеларији овог тужилаштва, речено је Срни полицији.

Приликом претреса тридесетак локација у Бањалуци и Приједору, јуче је пронађено и одузето 1470,5 грама марихуане, 345,5 грама спида, десет грама хашиша, 19,3 грама хероина, 3 169 таблета тродона, четири комада хептанола, двије аутоматске пушке, те више мобилних телефона и сим-картица.

 У акцији је пронађен и "ауди 80", украден у Приједору, и мотоцикл "хонда ЦБР 900", такође украден, а у току је расвјетљавање крађе ова два возила.

 Акција "Бумеранг" почела је у новембру 2010. године и још траје.

                                                                                                                                                     Извор: РТРСОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *