Адамс: Увреда је купити Озила за 47 милиона евра

Дугогодишњи играч Арсенала и легенда тобџија Тони Адамс критиковао је управу тог клуба због тога што је Месута Озила од Реал Мадрида откупила за 47 милиона евра, а Џека Вилшира дала на позајмицу иако је „подједнако добар “. „Увреда је купити Месута Озила када на истој позицији имате играча као што је Џек Вилшир“, казао […]

четвртак, јун 8, 2017 / 14:49

Дугогодишњи играч Арсенала и легенда тобџија Тони Адамс критиковао је управу тог клуба због тога што је Месута Озила од Реал Мадрида откупила за 47 милиона евра, а Џека Вилшира дала на позајмицу иако је „подједнако добар “.

„Увреда је купити Месута Озила када на истој позицији имате играча као што је Џек Вилшир“, казао је Адамс у интервјуу за „Евенинг Стандард“.

Када је Арсенал 2013. купио Озила, играч који је поникао у том клубу Џек Вилшир изгубио је стартно мјесто у екипи, а прошлог љета је послат на позајмицу Борнмуту.

„Да сам ја на Вилшировом мјесту, покуцао бих на тренерова врата и упитао га зашто је толику суму дао за некога када сам ја могао да одрадим исти посао“, истиче 50-годишњак и додаје:

„Арсен Венгер никада није успио да нађе прави баланс између одбране и напада. Арсенал овог љета мора да се појача на одбрамбеним, а не на нападачким позицијама“, закључује некадашњи штопер енглеске репрезентације.

Тони Адамс је боје Арсенала бранио 19 година, од 1983. до 2002, одигравши 504 утакмице, у којима је постигао 32 гола. По завршетку играчке каријере, почео је да се бави тренерским послом. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *