Милови полицајци претукли уредника портала ИН4С

Раичевића је прво полиција ометала у снимању протеста, а ухапшен је након што је одбио да се склони са места догађаја током хапшења посланика Славена Радуновића. Како је порталу „Вијести“ казао председник Извршног одбора Матице српске Владимир Божовић, Раичевић је претучен у полицијској марици. Божовић је додао да је Раичевић од удараца повраћао и потом […]

субота, октобар 17, 2015 / 12:50

Раичевића је прво полиција ометала у снимању протеста, а ухапшен је након што је одбио да се склони са места догађаја током хапшења посланика Славена Радуновића.

Како је порталу „Вијести“ казао председник Извршног одбора Матице српске Владимир Божовић, Раичевић је претучен у полицијској марици. Божовић је додао да је Раичевић од удараца повраћао и потом изгубио свест, па је онда пребачен у Ургентни центар.

Након указане медицинске помоћ Раичевић је враћен у полицију, казао је Божовић.

Из портала ИН4С су казали „Вијестима“ да је портал оборен непосредно пре почетка полицијске акције разбијања протеста.

Порталу се отежано приступа током јутра.



0 КОМЕНТАРА

  1. Tako je Dražene, u pravu je moj biger.
    Znaš li ti koliko hiljada ih je danas zbog tebe i tvojih terorista danas bilo gladno, koliko će ih prezimiti u hladnim prostorijama, koliko hiljada je zbog tvog terora pobjeglo glavom bez obzira?
    Ovih dana na put u jednom pravcu se spremaju dvije porodice iz mog komšuluka. Mladi bračni parovi, fakultetski obrazovani sa bebama bježe, Dražene, zbog tebe!

    Dražene, opljačkao si zemlju, privredu sa zemljom sravnio, a po svoj prilici, novackoji si od nas opljačkao pokušavaš da ga uneseš opet ovdje, da ga opereš i da ti Srpska bude kolaterala.

    O tvom zmajevitom vokabularu da ne govorimo.
    što jest, jest, ima nešto i dobro kod tebe, sjajan si pjevač, bolji od svih ekrema zajedno.

Оставите одговор