Баш улива сигурност: Мектић примитивно извријеђао новинарке РТРС-а

Министар безбједности (сигурности) у Савјету министара БиХ Драган Мектић данашњу ванредну конференцију за медије искористио је да се оштро и непримјерено обрачуна са новинарима Радио-телевизије Републике Српске. Мектић није бирао ријечи којима ће увриједити новинарке ове телевизије Наду Велетић, Наду Арлов и Биљану Кнежевић. – РТРС је војно крило СНСД-а. Нада Арлов је подизала кредите […]

понедељак, октобар 12, 2015 / 15:00

Министар безбједности (сигурности) у Савјету министара БиХ Драган Мектић данашњу ванредну конференцију за медије искористио је да се оштро и непримјерено обрачуна са новинарима Радио-телевизије Републике Српске. Мектић није бирао ријечи којима ће увриједити новинарке ове телевизије Наду Велетић, Наду Арлов и Биљану Кнежевић.

– РТРС је војно крило СНСД-а. Нада Арлов је подизала кредите и стипендије за дјецу, а Нада Велетић је добила задатак да ме напада и дискредитује. Мени никада није нуђено да гостујемо у програму РТРС-а. Новинарка РТРС-а Биљана Кнежевић је силикоњара. Овом јавном сервису недостаје једино црвена позадина и свјетла из бордела – рекао је Мектић.

Клуб новинара Бања Лука оштро је осудио овакав Мектићев наступ.

– Не желећи да улазимо у уређивачку политику било којег медија, па тако ни Радио-телевизије РС, нити у актуелни случај прислушкивања, Клуб новинара оштро осуђује непримјерене ријечи министра Мектића упућене запосленима РТРС-а и прозивке чланова њихове породице на личној основи. Министар Мектић, као и било који други грађанин или званичник, има демократско право да критикује рад и уређивачку политику сваког медија, али на примјерен начин и легалним путем – наводи се у саопштењу Клуба.



0 КОМЕНТАРА

  1. Sve što je rekao je istina ali način na koji je to uradio nije ok.Osim toga zaboravio je njihove kolege koje nisu ništa bolje od njih. Podnaslov je netačan jer je pomenutu „gospodu“ nemoguće uvrijediti jer šta god čovjek da kaže za „novinare“ RTRS stvarnost je gora.
    Nego Mektiću mani se šuplje imate li vi ili nemate dokaze za ovo što se priča po medijima ako imate zašto ne hapsite jer ako je baja pod imunitetom kaja,Milekićka,Injac,Budo nije a ima ih još dosta koji nisu.
    Ako nemate dokaze šta uopšte radite u tom ministarstvu ili ne otkrivate prave stvari nego samo na kašičicu pustite narodu a o suštini ćutite da bi vi mogli nastaviti gdje su ovi stali. x-(x-(x-(x-(x-(x-(

  2. Bigeru, moj, jedno misliš drugo govoriš,vaš problem i jeste to što ste se pogubili, rastrojili što vam se izmiče tlo pod nogama.
    Mektić kao Mektić ima pravo tako da misli, i ja , i većina milimo kao on, alion kao ministar treba to lijepo da uvije u šareni papir i da kaže na njegovoj funkciji primjeren način.
    I ne samo da kaže, već da spašava ljude terora legalnih terorista, svi vidimo da smo mi izmoreno bijedom roblje, izranjavali nas bin bajini teroristi najpodmuklijim oružjem , bijedom. Narod je raspamećen , i kontejneri su prazni, nemaju čime djecu da nahrane, danas djetetu imaju da daju marku za doručak, sutra nema ni feninga.

    Mektiću, brate si moj, vlada je teroristički kamp, ili ih hapsite, radite, ne nadmudrujte se , ovo što oni rade je masovno ubijanje, bez razlike na pol, naciju, godine, genocid mirnodopski je ovo, brale moj.

    SOS, SOS, SOS!

  3. Bigeru, a predsjednik govori primjerenim jezikom!
    Aj, neseri, pokazuje srednji prst narodu,
    Ti se našao da govoriš o primitivizmu?
    Ti? Ti , stidna uš bajina.

    U kakvom ludjačkom delirijumu ste čim te naguze da kvrckaš u tri smjene.
    Njegov pogled, zamućene oči, grize usne kojih nema, dovoljan su pokazatelj vašeg straha od nadolazećeg vremena.

    Ko o primitivizmu, zmajeva stidna vaš…

  4. Прдоња, смири се.

    Много позитивнији ефекат би СДС добио да је ставио неког способног него…ово. Додик им је вечно захвалан.

    И нисам мислио на тебе кад сам рекао „крезуби симпатизер СДС-а“. Лажем, јесам.

  5. Može to ljepše ,RTRS-ova kraljica silikona, ili SilikonskaDolina

    E, sad ozbiljno, , najozbiljnije….
    Dotična dama je bila tako lijepa, izrazito dopadljiva djevojka, obrazovana, ne znam šta se to desi u glavicama takvih djevojaka pa se poistovjete sa mimi oro.
    Zaista ih žalim, pljunu na Stvoritelja, na roditelje, na sebe . Nije to ruž za usne ili boja za kosu koju možeš da istog momenta da obrišeš.

    Biljo, biljo, da znaš da ne gledam emisije u kojima si, kao voditeljka si za 10, ali što se nagrdi, od onako lijepe djevojčice napravi od sebe mimioro….Nije ti to trebalo…

    Izvini, najdobronamjernije…

  6. -Kaže novinarka RTRS-a nije istina da te nismo zvali dva puta u zadnjih mjesec dana da gostuješ na RTRS.
    -Jednom u dnevniku, jednom u nekoj emisiji, bem ga ne znam kako reče da se zove, STAV, ako postoji ta emisija.
    -Poriče ministar, nije tačno, „ma jok“, odmahuje glavom.
    -Kaže novinarka jeste jeste kako nije, samo ste jednom imalu službeni put u Luksemburg.
    -A on će na to, pa eto vidiš, službeni put …. Hahahahaha laf laf laf, 100 puta laf. Ovo, ono 😀

  7. Веома је погубно да се представници опозиције користе новим примитивизмом, који је стандардизовао у политици Милорад Додик. Зашто да вас бирамо, ако сте њему слични? Која је онда то промјена?

    Личне увреде су одраз политичке немоћи и оне су ниво тек анонимних партијских коментатора, који се на тај начин боте за напојницу или заштиту од кривичног прогона. А министар безбјефности би морао бити један од најмоћнијих људи. Овај пут му критике и осуде стижу из властитих редова и морао би се преиспитати, а потом наћи снаге да се извини. Није спорно ни да менаџмент РТРС треба извинити и њему и многим другима. Свакако да разумијемо шта је узрок, а шта посљедица, али ово је ниво трача. Шта је компромитујуће ако је неко узео кредит или му дјеца добила стипендију? Ја познајем дјецу госпође Арлов и то су дјеца за примјер другима. Друго је што не дијелим политичке ставове с тим људима.

    Констација да је ртрс „војно крило снсд“ је блиска истини, као и чињеница да то што раде нема много везе с новинарством, већ допуштају себи да се препиру са странкама. То ће потврдити и последњи министар информација Српске, идеолог највеће странке за коју надниче тзв. новинари.

    Поново ће вас упутити на информативни програм ХРТ.

    Наравно, и БНтв има навијачки приступ, али се ради о приватној тв, што је битна разлика у односу на јавни сервис.

  8. Чуј, провоциран дуже времена. Тек 6 месеци знамо да постоји овај човек.

    Додик је рекао новинарки „ајд не сери“, на неку опаску која му није одговарала. Овај дило је почео да говори о нечијој деци, изгледу и слично, иако и сам изгледа као клаун.

    Небитно. Његов политички речник је речник крезубе пјандуре испред задруге. Он је само један добар страначки војни. Босићевац. Ко и ти.

  9. Оваквима се Мектић сигурно неби тако обраћао, а прије свега овакве себи неби дозволиле такво што, својим односом и према себи и послу којим се бави…,

    http://www.youtube.com/watch?t=26&v=_Y1nSzU_UOY

    Човјек само кратко поменуо дјецу у вези стипендија и студирања, а оно свакодневна салва о тзв.невиђеном вријеђању породице и дјеце „светих крава“…,који приземни аматеризам и безобразлук!

    У другом дијелу и ја се слажем, није се требао спуштати на њихов ниво, сви ми то видимо и знамо…,

    Знају ли те увређене снаше шта значи бранити лик и (не)дјело ратног профитера, а српског ратника који је био 4г у униформи и називати издајником.Добро су они и прошли.

    Због тако извитоперених вриједности и комплетан свијет се руши и пропада…,што прије то боље…,

  10. Разлика између тебе и мене је што је моја опомена добронамјерна за овај народ и државу, а твоји константни злобни и деструктивни коментари имају нешто друго као циљ.

    А уредништву да поручим, ако већ славе ћирилицу, српство и чојство, макнинет овакве са портала, да не трују и не подривају нормалне и коректне читаче/коментаторе, али макните их и из великоспрских искрених идеја!

    поздрав!

  11. Симо, увреде су одраз твоје политичке немоћи. Нико из СзП није до сада показао примитивизам. Када јесте, ја реагујем на овај начин, јер остајем вјеран својим принципима. Него, Мектић се сад спустио на твој ниво. Ти често имаш овакве испаде.

  12. Симо, увреде су одраз твоје политичке немоћи. Нико из СзП није до сада показао примитивизам. Када јесте, ја реагујем на овај начин, јер остајем вјеран својим принципима. Него, Мектић се сад спустио на твој ниво. Ти често имаш овакве испаде.

  13. drazen78bl, 14.10.2015. 19:44:19

    “Симо, увреде су одраз твоје политичке немоћи.“

    Није немоћ, нити намјера да те увриједим. Ја сам само цитирао стару народну пословицу која говори о томе шта се деси када неко коначно схвати неке ствари.

    Ако сам те овим погодио, онда се извињавам.

    “Када јесте, ја реагујем на овај начин, јер остајем вјеран својим принципима. Него, Мектић се сад спустио на твој ниво. Ти често имаш овакве испаде.“

    Немој да лажеш!
    Ти си овдје на Фронталу вријеђао једну младу посланицу, такође и Душанку Мајкић и још неке даме. А да не причам о бљувотинама које годинама просипаш против премијерке.

    Мехтић се спустио на твој, а не на мој ниво.

  14. Симо, не подваљуј! Младој посланици сам цитирао стихове групе Парни вљак, који су можда двосмислени, а ти и Лазаревић и твоја приколица Биги схватили на начин који је вама одговарао. Онда сам написао да нисам имао никакве лоше намјере и да се извињавам уколико сам погрешно схваћен.

    Госпођу Мајкић не знам да сам вријеђао, осим што сам написао да је алава и проклета, да јој увијек мало, што је чињеница.

    Премијерку ниједном не увриједих, осим што сматрам да је некомпетентна за дужност коју обавља. Исто сматрам да господин Црнадак није дорастао послу који обавља, а против човјека приватно немам ништа. Напротив.

    С друге стране, ти си, Пјетлићу, господина Босића називао погрдним именома, моју маленкост етикетираш, често псујеш мајку људима, називаш их балијама. Дакле, ко чита, јасно му је ко сам ја, а ко си ти.

  15. drazen78bl, 15.10.2015. 12:02:16

    “Симо, не подваљуј! Младој посланици сам цитирао стихове групе Парни вљак, који су можда двосмислени, а ти и Лазаревић и твоја приколица Биги схватили на начин који је вама одговарао. Онда сам написао да нисам имао никакве лоше намјере и да се извињавам уколико сам погрешно схваћен.“

    Дражене, не подваљуј! Младом хећимчету сам цитирао народну пословицу која је можда двосмислена, а ти си то схватио на начин који теби одговара. Онда сам написао да нисам имао никакве лоше намјере и да се извињавам уколико сам погрешно схваћен.

  16. Што се тиче увреда на рачун политичара признајем да Мектића намјерно називам Мехтић. Ваљда је свима јасно зашто то радим.

    Босића сам крстио са Боснић, и то намјерно, са јасном алузијом.

    Једино сам ненамјерно ефендију Церића, назвао ефендија Серић, али то се десило зато што је ћирилично С идентично латиничом Ц.

    Користим прилику да се због тога извиним свим муслиманима ако су мислили да сам овим увриједио њиховог вјерског вођу.

  17. За балије сам давно објаснио шта под тим подразумјевам. Мислим да нема потребе да понављам.

    Што се тиче телалука нико ми боље није потврдио таленат да дајем надимке људима и групама, него Вукановић ових дана.

    А што се тебе тиче такође нема потребе да објашњавам зашто те сматрам фурунџијом. То је зато што те у свакој дискусији изјебем до бола.

  18. То је одраз твоје културе и твој субјективни доживљај, који је можда плод твог губитка контакта с реалношћу. Разумијеш? Сам си себе убиједио да доминираш, а једино ти је Лазаревић признао да доминираш и да он то воли. Реалност је да ти скрећеш с теме, намећеш неке периферне, кад те у дискусијама матирамо. А ти сањај и даље!

  19. То је одраз твоје културе и твој субјективни доживљај, који је можда плод твог губитка контакта с реалношћу. Разумијеш? Сам си себе убиједио да доминираш, а једино ти је Лазаревић признао да доминираш и да он то воли. Реалност је да ти скрећеш с теме, намећеш неке периферне, кад те у дискусијама матирамо. А ти сањај и даље!

  20. А шта си ме матирао?

    Тема је Мехтићев примитивизам. Нисам примјетио да о томе имамо различит став.

    Једина разлика је у томе што сам ја тај примитивизам давно примијетио, а ти тек сада (да не спомињем опет главу и гузицу).

  21. Господина Босића си назвао глупаном, Симо Пјетлићу, и прије неколико дана сам те испровоцирао да сам потврдиш коментаом моју тезу да си примитивац који грубо вријеђа политичке неистомишљенике. И хајде што наносиш штету твом штићенику Додику, већ што људи мисле да си Рајко Васић, којем наносиш огромну штету прије него је преузео снсд и преименовао га.

  22. drazen78bl, 15.10.2015. 12:48:37 [155394]

    “Господина Босића си назвао глупаном, Симо Пјетлићу“

    Сваки политичар који вуче глупе потезе за Симу је глупан.

    “и прије неколико дана сам те испровоцирао да сам потврдиш коментаом моју тезу да си примитивац који грубо вријеђа политичке неистомишљенике.“

    Није то твоја теза. Ти мене провоцираш јер волиш да те грубо вријеђам. То ти се хећиме зове мазохизам.

    “И хајде што наносиш штету твом штићенику Додику, већ што људи мисле да си Рајко Васић“

    Миле, јави ако ти наносим штету. Рајко, јави ако ти наносим штету.
    Фурунџија је озбиљно забринут за ваш рејтинг који ја својим коментарима рушим

  23. Матирао сам те на многим темама и онда се повучеш или не одговориш на аргументована питања, која ти поставим. Нпр. ти си замрзио сдс зато што су ти Момо и „утемељивачи“ „убацивали жар у фуруну“, а онда агитујеш за оног ко им даје по 1200 КМ мјесечно. Ко је за савјетника узео некада првог човјека СДСа. А бориш се против нових људи који протјераше Мому, Калинића и остале из СДСа. Кажеш да те школовала комунистичка совјетска власт, а бориш се за улазак у НАТО. Кажеш да си један од оснивача СПО у Херцеговини, а на гуглу тражиш једног од оснивача СПО. Кријеш снсд чланску картицу као змија ноге. И ниси никад објаснио како можеш истовремено бити члан двије странке. Кад си се испроваљивао и показао незнање о аудио техници, повукао си се. „Подвио реп“.

  24. Симо Пјетлићу, поново етикетираш и импутираш мазохизам, иако то није утемељено на чињеницама. Нисам уопште забринут, већ им сугеришем да ти дају отказ. Показали су они безброј пута сличан примитивизам. Зато си им ти ударна игла. Мезимче. Подсјетићу те да је друг Рајко давно исту новинарку назвао Црном Карлеушом. Господин Мектић до сада није вријеђао, па према томе, ниси ти то могао одавно запазити, тј. није ти моментално „дошло из задњице у главу“.

  25. drazen78bl, 15.10.2015. 12:59:00

    “Нпр. ти си замрзио сдс зато што су ти Момо и „утемељивачи“ „убацивали жар у фуруну“, а онда агитујеш за оног ко им даје по 1200 КМ мјесечно.“

    Лажеш. Ја сам први на Фронталу написао коментар против овога. Чак сам и запријетио да ћу нападати Додика ако ово прође.

    “А бориш се против нових људи који протјераше Мому, Калинића и остале из СДСа.“

    Није мој циљ да навијам за неке фракције у СДС-у. Мој циљ је да СДС нестане са политичке сцене. Ево, био сам највећи опонент Стевандићу, не цијеним га ни данас ни мало, али ми је драго што је разбуцао СДС.

    “Кажеш да те школовала комунистичка совјетска власт, а бориш се за улазак у НАТО.“

    Ја сам за то да и Русија уђе у НАТО и ЕУ. Мислим да је то у интересу и Русије и Европе и Америке.

    “Кажеш да си један од оснивача СПО у Херцеговини, а на гуглу тражиш једног од оснивача СПО.“

    Ја нећу на спадам на твој и Вуканов ниво и да у вашу каљугу увлачим људе који се јавно не експонирају. То што си ти оптерећен да сазнаш мој идентитет граничи се са болешћу и те твоје форе да посредним путем дођеш до информација о мени су још и глупе.

    Најбоље да ти испричам с ким пијем кафу, у којем кафићу у Требињу сједим, па да тако паметан шпијун коначно сазна ко га јебе годинама у главу.

  26. Не лажем, Симо Пјетлићу. Ти и даље заступаш оног ко жели да рехабилитује и награди „мрачњаке“ у овом ружичастом добу. Јеси против тога, али се бориш против противника тога, а заступаш промотера такве одлуке. Није ли мало нелогично?

    И та теза да се бориш за нестанак СДСа је смијешна, јер је преко 80% есдеесоваца из тод времена данас у ДНСу и СНСДу, а не бориш се да они нестану. Која је то разлика онда између поменутих? Наиван си као паришка собарица.

    Интерес Русије да уђе у НАТО? А главни циљ НАТО пакта је борба против Русије и пљачка Сибира. Опет си смијешан.

    Гуглаш да пронађеш оснивача СПО, што значи да лажеш да си ти један од оснивача.

    Једно си у праву! Жеља да неко сазна твој идентитет граничи се с болешћу. Али ја ЗНАМ твој идентитет. Можда зна и Сувара?!

  27. „…јер је преко 80% есдеесоваца из тод времена данас у ДНСу и СНСДу…“

    Како он увек има рационално оправдање за све. И то сви „лоши“ СДС-овци су прешли у СНСД.

    „Али ја ЗНАМ твој идентитет.“

    Највеће достигнуће и смисао постојања Нолајфера. Кад дође у прилику, не сумњам да ће ретрибуција бити достојна лажног демократе.

  28. Кад се Сими Пјетлићу испразне батерије, отпозада га по тртици пљусне приколица и погура га још који метар напријед.

    Биги, ја не налазим рационално објашњење, већ износим чињенице које лако могу доказати. Шта мислиш, чију чланску су 1992. имали Шпирић, Павић, Драгољуб Давидовић, министар Чубриловић,…?
    Гдје је данас Драган Калинић?

    Извјесни Милашин некад написа:

    „Svi Radovanovi lopovi su sada kod Mileta. Eto šta ne valja. Šef Radovanovog kabineta Mile Dmičić je šef Kuzmanovićevog kabineta a bio je šef i kod pokojnog Jelića. Šef RTRS-a je Radovanov najpouzadaniji ministar svih vlada za najvažnije oblasti INFORMISANjE I VJERE. To su i sada kod Mileta najvažnije oblasti. Šef Radio Bijeljine i pucač granata po tuzlanskoj djeci Pero Simić je Miletov savjetnik za informisanje. Mladićev tjelohranitenj i ratni pratilac Velibor Šotra je sada Dodikov i Čubrilovićev savjetnik za bezbjednost.Gradoljub Davidović je do 97-me bio član SDS-a i nikada se nije ispisao iz stranke. U suštini svi su bili ili u SDS-u ili simpatizeri SDS-a sem Dodika i pok.Nenada Baštinca a Čađo je trčkarao za njima. Kasnije se prišlepao debeli parazit Krstan Simić pa kum Škrbić pa ostali. Glavni Dodikov finansijer na početku a bitan i sada Slavko Roguljić je na crnim listama jer je bio i Radovanom glavni finansijer. Da ne govorimo o Dodikovoj prvoj vladi koalicije SLOGA gdje su sem njega sve bili bivši SDS funkcioneri. Lista SDS-ovaca u SNSD-u i na funkcijama je predugačka. Najmanje je tih ratnopriofeterskih kadrova SDS-a sada baš u SDS-u. Oni se kreću za funkcijama i parama ko ovce s Vlašića za travom….. I da ne otvaramo ostale sličnosti… Radovan kćerki otvorio radio stanicu..Slobodan Milošević kćerki napravio radio stanicu..Milorad Dodik kćerki napravio radio stanicu.. Mali Marko Milošević sa 18 godina ušao u krupni biznis..Mali Igor Dodik sa 18 ušao u još krupniji biznis..Tu je Radovanom Saša podbacio jer je ostao samo mali lokalni preprodavac polovnih auta… Previše je sličnosti i koencidencija. Slobo završio u zatvoru (Hag)..Radovan završio u zatvoru (Hag)..Milorad još nije ništa završio…Radmilo Šipovac, član kriznog ratnog štaba Kotor Varoš i direktor radija – sada urednik FOKUS-a, Mirjana Kusmuk, šef kabineta Momčila Krajišnika sada urednik Glasa Srpske, pa jedan od omiljenih Radovanovih novinara Željko Kopanja, ratni izvještač i novinar Glasa Srpske, sada vlasnik Nezavisnih novina, pa Nikola Špirić, predsjednik izvršnog odbora Šešeljevih radikala od 93 do 96, pa onda u Demokratskoj stranci za Banjaluku i Krajinu pa u SDS-u pa kod PDP-a na listi i funkciji pa sad velika faca u SNSD-u i šef Savjeta ministara, pa Sretko Bursać, šef Špirićevog kabineta i njegov pratilac u svim tim transferima …………………………………………………….. I još stotine takvih su sada pri skutima SNSD-a a u SDS-u niko nije ostao… „

  29. Кад се Сими Пјетлићу испразне батерије, отпозада га по тртици пљусне приколица и погура га још који метар напријед.

    Биги, ја не налазим рационално објашњење, већ износим чињенице које лако могу доказати. Шта мислиш, чију чланску су 1992. имали Шпирић, Павић, Драгољуб Давидовић, министар Чубриловић,…?
    Гдје је данас Драган Калинић?

    Извјесни Милашин некад написа:

    „Svi Radovanovi lopovi su sada kod Mileta. Eto šta ne valja. Šef Radovanovog kabineta Mile Dmičić je šef Kuzmanovićevog kabineta a bio je šef i kod pokojnog Jelića. Šef RTRS-a je Radovanov najpouzadaniji ministar svih vlada za najvažnije oblasti INFORMISANjE I VJERE. To su i sada kod Mileta najvažnije oblasti. Šef Radio Bijeljine i pucač granata po tuzlanskoj djeci Pero Simić je Miletov savjetnik za informisanje. Mladićev tjelohranitenj i ratni pratilac Velibor Šotra je sada Dodikov i Čubrilovićev savjetnik za bezbjednost.Gradoljub Davidović je do 97-me bio član SDS-a i nikada se nije ispisao iz stranke. U suštini svi su bili ili u SDS-u ili simpatizeri SDS-a sem Dodika i pok.Nenada Baštinca a Čađo je trčkarao za njima. Kasnije se prišlepao debeli parazit Krstan Simić pa kum Škrbić pa ostali. Glavni Dodikov finansijer na početku a bitan i sada Slavko Roguljić je na crnim listama jer je bio i Radovanom glavni finansijer. Da ne govorimo o Dodikovoj prvoj vladi koalicije SLOGA gdje su sem njega sve bili bivši SDS funkcioneri. Lista SDS-ovaca u SNSD-u i na funkcijama je predugačka. Najmanje je tih ratnopriofeterskih kadrova SDS-a sada baš u SDS-u. Oni se kreću za funkcijama i parama ko ovce s Vlašića za travom….. I da ne otvaramo ostale sličnosti… Radovan kćerki otvorio radio stanicu..Slobodan Milošević kćerki napravio radio stanicu..Milorad Dodik kćerki napravio radio stanicu.. Mali Marko Milošević sa 18 godina ušao u krupni biznis..Mali Igor Dodik sa 18 ušao u još krupniji biznis..Tu je Radovanom Saša podbacio jer je ostao samo mali lokalni preprodavac polovnih auta… Previše je sličnosti i koencidencija. Slobo završio u zatvoru (Hag)..Radovan završio u zatvoru (Hag)..Milorad još nije ništa završio…Radmilo Šipovac, član kriznog ratnog štaba Kotor Varoš i direktor radija – sada urednik FOKUS-a, Mirjana Kusmuk, šef kabineta Momčila Krajišnika sada urednik Glasa Srpske, pa jedan od omiljenih Radovanovih novinara Željko Kopanja, ratni izvještač i novinar Glasa Srpske, sada vlasnik Nezavisnih novina, pa Nikola Špirić, predsjednik izvršnog odbora Šešeljevih radikala od 93 do 96, pa onda u Demokratskoj stranci za Banjaluku i Krajinu pa u SDS-u pa kod PDP-a na listi i funkciji pa sad velika faca u SNSD-u i šef Savjeta ministara, pa Sretko Bursać, šef Špirićevog kabineta i njegov pratilac u svim tim transferima …………………………………………………….. I još stotine takvih su sada pri skutima SNSD-a a u SDS-u niko nije ostao… „

  30. Какав лик, јебено невероватно.

    Ја из искуства знам да је 80% СДС с којим имам посла идентичан из периода до 2000. године.

    И шта сад?

    Разбацујеш се процентима и неодговорним тезама ко каква трачара, стари крвници и профитерчине СДС су још увек ту. Некад стварно не знам имаш ли ти контакт изван те своје љуштуре. Од 5 горе набројаних само је 1 у СНСДу.

  31. “ Од 5 горе набројаних само је 1 у СНСДу. „

    У снсд су и Шпирић и Давидовић, Калинић сједи у кабинету власника снсд, а Павић је предсједник коалиционе странке, која снсд одржава на власти .

    У истом посту напишеш о „сдс с којим ти имаш посла“ (тј. од Палачковаца до Осјечана), а онда прозиваш другог да је у љуштури. Шта ли су ти радили ти злотвори из сдс? Убацивали жар Сими у фуруну, али си ти, као приколица, први страдао.

  32. Sve više sam ubijeđen da ovaj Mektić više priča nego što radi.Čovjek na takvoj funkciji u državi ne bih smio sebi dozvoliti onakav istup,bez obzira što se radi o novinaru režimske televizije.Riječnik koji je korišten nije primjeren funkciji koju obavlja i najmanje što može učiniti jeste da se izvini za ono što je rekao.Ja mu nisam zaboravio istup koji je podigao prašinu vezan za jahtu itd i najavu da će u javnost izaći sa konkretnijim informacijama.Ukratko previše priče prazne i na momente uvredljive a nikakvi rezultati rada.

  33. dodik oko sebe,i u stranki ima previse budala i kriminalaca,i to ga polako vuce u zivo blato.
    alavi su na pare,ne kraduckaju nego otimaju.

    a sto savez za promjene ima meeeeektica i vucurevica u trebinju i mihaljicu i jos desetak budala i lopova,pa to da nije smijesno,bilo bi zalosno.

    mescin da ce dodik vladati dozivotno,pored vake opozicije.

    da im nije cavica,koji dodika tuce argumentima,a cavic je do juce bio i borac,i sef sds i predsjednik rs,i izdajica sds i strani spijun i placenik,a sada im opet valja,i vise nije izdajica,ni placenik.

    nisam dodikov clan,ali on bar ima petlju ko vo,i razvalio je opasnog silajdzica,namazanog lagumdziju,i tihica i pola drugih levata u sarajevu.to treba iskreno i posteno reci,a rs je vaznija i preca od svega.
    prvi put republika srpska vodi glavnu rijec u bih,a samo prije 10 godina je svaka cistacica u sarajevu ,mogla da popisa rs.

  34. zaboravio sam jedno….
    kada opozicija dodje na vlast za 1-u ili 10 godina,prvo ce postaviti svog direktora i urednike u drzavnu televiziju.
    i tada ce drzavna televizija,tj rezimska,u banjaluci da hvali bosketa,a da pljuje mileta.
    intersantno,tada ce nova pozicija,savez za promjene imati dovoljno besplatnog prostora na drzavnoj televizji,i nece htjeti da daje ogromne pare opozocionoj bntv.

    mile ce jos biti budzetski i poslanicki i tajkunski dovoljno jak da moze platiti ponovo opozocionoj bntv,a nece moci doci na bududcu novu rezimsku tv rtrs,pod kontrolom bosketa.

    sustunski ,to nije u redu,ali svaka drzava ima svoju drzavnu-rezimsku tv,koja po difoltu,protezira vlast,a potapa opoziciju. isto je i u engleksoj i u italiji(sjetite se berluskonija) i u ameriki,i u bangladesu.

    ko demokratski,ili vojnim udarom,osvoji vlast,odmah dobija na tacni drzavnu televiziju.
    sve je to vec vidjeno 100 puta.

    bas ce biti super kada bntv i vaskovic budu hvalili opozicionara dodika,a pljuvali po rezimskim medijumima.

  35. @[email protected], 15.10.2015. 22:36:07 [155450]
    „dodik oko sebe,i u stranki ima previse budala i kriminalaca,i to ga polako vuce u zivo blato.
    alavi su na pare,ne kraduckaju nego otimaju.“

    Има око себе? А он нема везе с отимањем и криминалом? Само се окружио битангама, које му каљају лик?

    Што се тиче овог другог коментара, можда се слабо сјећате, али РТРС је био наклоњен Додику и кад је био опозиција. Уопште се није осјећало да фаворизје власт, изузев што су пратили дневне активности. РТРС тих година и данас, небо и земља. Истина, напредовали су доста технички, али су новинарски руинирани. Још 2008. смо гледали Жељку Драгичевић како у изборној носи скаче од среће у програму уживо.

  36. drazen78bl, 13.10.2015. 11:20:43
    „gospođa Arlov“(nije ona gospodu ni vidjela uživo, možda na slici)je vrlo važan šeraf u sistemu koji većini djece onemogućava solidno obrazovanje a nekima i da imaju djecu, mislim i da je dovoljno inteligentna da to i razumije prema tome svjesno radi to što radi.kad sve saberem i oduzmem ono što je Mektić rekao je minimum onoga što je zaslužila prava mjera bi bla da joj je svezao koju uz uši tek toliko da zna gdje joj je mjesto.I mani se procjene osoba ne ide ti do juče si me u bjeđivao da je Stevandić još malo pa svetac a što se tiče njene djece ne pada iver daleko od drveta…Da ne budem grub i primitivan Arlovoj želim sve ono što ona i njena ekipa nama rade godinamax-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(

  37. @mica trofrtaljka

    Госпођа Арлов ми је комшиница и не поздравља ме на улици откад сам имао неке политичке несугласице с њеним супругом. Који ме поздравља и сарађујемо у мјесној заједници. Дјецу познајем и то су узорна дјеца, културна и честита. Зато сматрам да је господин Мектић могао изаћи и рећи да РТРС нема везе с новинарством, да су гори од Сјеверне Кореје, да пропагирају лаж, крију истину, гуше демократију, покренути кривичну пријаву због ширења дезинформација и непријављивања пресуђеног бјегунца којег редовно контактирају у ударном термину. А нечија дјеца нису ником крива и не требају даносе крст гријеха родитеља.

    Што се тиче др Стевандића, ја с њим немам негативно искуство. Сад се не слажемо политички и све о.к. Кад је подносио кривичну пријаву за нелегалну градњу у Пицином парку, објавио оно што Докић и Иванић нису хтјели, указивао на криминал у здравству, имао је моју подршку. Кад је заћутао о томе, ту подршку више нема. Нити сам ја њему шта дужан, нити он мени. Повјерио ми је властито ухо и грло (у недостатку пацијената) и орл инструменте, како бих се припремио за практични дио испита, и ја то цијеним као велику услугу. Али ја имам своје ставове и принципе, којих се држим. Подсјећам да су ме црвени коментатори с дна прехрамбеног ланца, који за слободу или кифлу одрађују најпљавије послове, прозивали да сам „Стевандићев човјек“, па се деси да га листа Сви за Бањалуку, коју основах, не подржа јавно за градоначелника, па ни сада не пратим његов политички пут, чиме сам зачепио губицу тим јадницима без имена и презимена. Никог свецем чинио нисам. Нађи текст у којем др Стевандић компарира Додика и садашњег највећег непријатеља Босића, па ћеш видјети кко сам критиковао и аргументовано оборио његове тезе, што се потврђује у пракси. Око националне политике смо увијек имали консензус.

    Жив био!

  38. drazen78bl, 17.10.2015. 14:43:57 [
    А нечија дјеца нису ником крива и не требају даносе крст гријеха родитеља.
    Valjda ja nisam ničije dijete i jesam kriv?????da još jednom ponovim:“gospođa Arlov“(nije ona gospodu ni vidjela uživo, možda na slici)je vrlo važan šeraf u sistemu koji većini djece onemogućava solidno obrazovanje a nekima i da imaju djecu, mislim i da je dovoljno inteligentna da to i razumije prema tome svjesno radi to što radi.I da još jednom ponovim da njoj i njenoj djeci želim sve ono što ona radi nama?
    Što se tiče odnosa roditelji djeca svi osim Staljina i Hitlera koji nije imao djecu su imali napade nježnosti prema tome ne bi me začudilo da ttakve napade imaju i Arlovi ali to ne mjenja činjenicu da su u pitanju monstrumi.
    Što se Stebandića tiče ne radi se o politici nego o monstrumima koji su za stan u Njujorku spremni izbrisati sa lica zemlje bilo koju opštinu u RS a on im je dva puta dao presudnu podršku i onda konačno i prešao kod njih.Slučajno??

  39. Ко Наду Арлов шта пита? Жена је тек један од неколико стотина хиљада конформиста у Српској, који су пристали да играју по правилима игре у друштву које има многе одлике мафијашког. Као да неког од тих интересује да ли Ти имаш посао и зашто немаш?! Они гледају само себе и своје породице. Могу се сажалити над неким, саосјећати, али не очекуј да ће жртвовати своје позиције ради других. Знам ја многе који су гунали док нису добили посао за дјецу, а онда наједном све најбоље о власти. Није ово друштво алтруиста, већ егоиста. На жртву нису спремни чак ни они који готово ништа немају да изгубе.

    Везано за др Стевандића, мислим да ништа није случајно, да су одрадиле неке старе везе из СДБ, да ли уцјеном или договором. Додик има новац и сигуран сам да је добро платио и тим конекцијама у свој пул добио Кустурицу, Григорија, Тадића, Коштуницу, Иринеја на дан пред изборе, Душка Перовића, Вука Хамовића,… Није ни у рату био самостални шверцер. Кустурица, Кецмановић и Калинић су били с њим реформисти. СДБ за потребе Амера основала странку. Додик је Стевандића уцијенио неким стварима и од тада је овај „повукао ручну“. Откуд Додику информације? Мислиш да службе не могу напаковати неки материјал из рата? Погледај да је Љиљана Караџић била на отварању студењака на Палама, да је Момо К. данас у служби Додика, који дојаха на власт причом о лоповима са Пала! Мислиш да Додик из црних фондова није искеширао за одбрану? Чуо сам скоро да и Томо Ковач, можда најјачи безбједњак у Српској ради на рушењу Босића.

  40. Ево, писао ми Доктор и демантовао да га је Додик уцијенио. Каже да га нико не може уцијенити, па ни Додик. С обзиром да сам то ја изнио као једну од претпоставки, сматрам коректним да изнесем и деманти.

  41. Dražene a zašto se dok fata u kolo ako nije za kola?I bez obzira šta on tebi reko nijedne mu ne vjerujem ja ljude sudim po djelima a ne po riječima.Nije on toliko star a već promjeni nekoliko partija,ima realne šanse da stigne Špirića pa onda mutna ratna prošlost i najbitnije kako to da je dva puta spasio kmere u presudnom trenutku?Slučajno?
    Što se tiče Arlov ona radi to što radi i radi to svijesno a dovoljno je pametna da zna da ko mačem siječe od mača i gine i ono od Mektića je najmanje što može očekivati.Realno govoreći ako baja prije prdekane donese novi zakon o radu pravi potez nove vvlasti bi bio da kompletnu ekipu RTRS sve sa portirima pošalju na manjaču da čuvaju goveda,naravno onaj dio koji nije za prdekane a za nju nisam siguran gdje spada.

  42. Zašto je on papak, zbog ucjene, ili pohlepe, svejedno je ne zna se šta je crnje, nijedno nije za čovjeka, no za nečovjeka.

    Autor Bijele knjige!!!!
    Bijela knjiga , aautor požutio , žutokaki u 50 nijansi.

    Jednom se živi, i u tom životu , dabome da sse griješi. Ako sam pogriješio, priznajem grešku, izvinjavam se onima prema kojima sam pogriješio , i ne spasavam obraz.

    Pristani na ucijenu samo ako ti je glavav u pitanju.

    Poniju trojancu nije glava u pitanju, ajde vjerujem da nije ucijenjen.

    Ostaje pohlepa, žalosna mu majka.

    Je li mu nešto falilo?
    Bila mu djeca gladna ili žedna?

    Nije imao da im dadne marku za sendvič?

    Ali, ako Dražen kaže da je ucjena, vjerujem mu.
    Dodajem, mix, ucjena i pohlepa = doturino.

  43. Био сам дуго времена на „Доковој“ ФБ листи, ту и тамо понекад сам се укључивао у коментаре и није било неких великих несугласица…,

    По преласку под црвени барјак, сви који се нису са њим слагали и критиковали га били су експресно блокирани и одстрањени…,чини ми се да је у та два три дана скинуо више од 50 људи…,у одговору једном човјеку је напоменуо нешто као „имам и ја породицу и дјецу“…,па је и тај обрисан.

    Сва његова несувисла одбрана је била отприлике, „недам Бакиру Републику Српску“…,

    Погледао сам детаљније неке профиле оних који га безрезервно подржавају. Ти људи су сасвим друге природе и нису компатибилни са оном коју је одражавао тзв.Док…симптоматично је да изливи мржње према СДС-у нису били испровоцирани последњим догађањима, него су дубљи…,да не дужим, нагињање тековинама КПЈ-ота је било веома препознатљиво.
    Биће занимљиво видјети однос гласова на следећим изборима што се тиче тзв.Дока

    Закључак и питања се сами намећу!

  44. Најмањи је проблем што се на Фронталу од чланова редакције није чуо захтјев за извињење Мехтића и СДС-а госпођи Арлов.

    Страшно је што педер од администратора не чини ништа да се прекине хајка на дјецу Арлова.

    Катастрофа.

  45. drazen78bl, 17.10.2015. 16:58:10

    “Додик је Стевандића уцијенио неким стварима и од тада је овај „повукао ручну“. Откуд Додику информације? Мислиш да службе не могу напаковати неки материјал из рата?“

    Е мој докторе, кога си ти имао за пријатеља!?
    Пакују ти.

  46. Od prozivanja porodice, bilo, bilo, čije, mi se diže kosa na glavi, a baš sam „kosat“ pa možete misliti na šta ličim kad pročitam nešto slično. Ničija djeca niti ostatak porodice nije ništa kriv pa prema tome etiketiranje djece, supružnika, roditelja javne ličnosti mnogo više govori o onome ko ih etiketira nego o etiketiranim. Stvarno bih drastično kažnjavao za takve prostakluke, naravno putem suda.

  47. Brale, da budem prost, jbt etiketiranja, jest ružno, mada ja ništa ne vidim ružno što je Mektić rekao za djecu,da je željka od 6 miliona iškolovala djecu, ali šta kada rudonja sa svojom zločinačkom sektom, pljune na djecu koja su poginula sa Srpsku, a on svoju preveo u Srbiju?
    Mog brata sin je poginuo kao redovni vojnik, nije imao ni 20. a koliko je takvih.
    Šta kad on upumpava pare od nas pokradene preko neke kancelarije u San Dijegu, manje po kvaraturi od jedne učionice, a hiljade djece osijedilo čekajući posao bez ikakve šanse da ga ikada dobije, …
    kad emiru dadne naše pare za Haračgrad,
    kad naša djeca bježe glavom bez obzira ispred njegove britke sablje naoštrene bjedom…

    A njihova djeca se ne smiju da spomenu…. Mektiću, ne pričaj, radi, hapsi bagru, ostaneš li na priči, gori si od njih.
    Mi čekamo, strpljenje je skoro iscurilo, pa kom opanci , kom obojci.

    Šta čekaš sa mojim feudalcem?

    i sa ostalom bagrom , muškom i ženskom.

  48. vi ste prostak i sa vama se ne može normalno i civilizovano razgovarati. Stoga više neću ni pokušavati.

    А шта је човјек горе навео нешто нецивилизовано и просто?
    А чиме је то Мектић тако жучно извређао и етикетирао „нечију“ дјецу?

    А да ниси и ти можда један од оних који је „залутао међу ове простаке и дивљаке“, а све намирисан високоцивилизацијским миром донешеним из престонице тисућљећне културе? Као и родитељи „нечије“дјеце.
    Кај не?

  49. veliki_brat, 19.10.2015. 10:50:11
    Vidiš meni nema ništa prirodnije nego nekom pa i njegovoj djeci poželjeti ono što on radi drugome i tu]oj djeci.Pet metara od mene poginu nečije dijete od 18 godina i nikom ništa a nečija djeca se ni spomenuti ne smiju.
    Nego što nam se ministar ućutao ili piše optužnice ili mu nova koalicija sprema omču oko vrata.Radončić se raspisao kako neće dirati u sporazum sa SZP ali to obično znači suprotno.

  50. Brale,

    kako misliš prostak,?
    Psujem? Rječnik djilkoški, bolje reći rudonjski?
    Bio sam u ratu od jula 92.?
    Poginuo mi bratov sin?
    Da znaš da jesam, i prostak, i budala!

    Brale,nemoj molim te tako, puno mi je stalo do razgovora s tobom. Pozdrav brali, civilizovani, veliki pozdrav.

    BigerU, baš me zabrinjava , jako, jako, rječnik ministrov.

    Samo da se ugledao na zapovjednika GO, Ajneseri , da je pokazao još srednji prst, i psovao majku, direktorima izdajničkih TV kuća.

  51. slavija, 19.10.2015. 18:01:25

    U principu, skontao sam da ovdje par komentatora ako im ne ides „niz dlaku“ imaju taktiku da naprave „blato“ i onda da te u njega uvuku i da budes isti kao i oni … prljavi, „blatnjavi“, ukaljani …. tako sa mnom ne može. Pokušati može, ali uspjeti neće nikad niko jer se automatski povučem iz diskusije sa istim. Toliko o tome.

    Što se tiče pitanja „А чиме је то Мектић тако жучно извређао и етикетирао „нечију“ дјецу?“ odgovor je prost kao pasulj. Zmislite sad da vi i ja polemišemo je li ministar dobro radi svoj posao ili ne. Vi kažete radi, ja ne radi, vi radi, ja ne radi i tako u nedogled i odjednom u nemoći da vas ubjedim u moje stavove ja kažem vama, onako „kao grom iz vedra neba“, kažem ja vama: Gospodine vi ćete meni pričati ko šta radi a vaša djeca idu taksijem u školu. Dakle nigdje veze, moja nemoć, idiotluk čisti. Kao prvo kakve veze imaju vaša djeca sa razmjenom mišljenja između vas i mene, kao drugo šta mene briga i šta koga briga čime vaša djeca idu u školu, i kao treće najvažnije ko sam ja da pominjem vašu djecu koja su još uzorna djeca, lijepo vaspitana, dobri đaci … Pominjanje bilo koje treće osobe koja nije tu prisutna a nije ni predmet niti ima veze sa raspravom je obična nekultura.

    „А да ниси и ти можда један од оних који је „залутао међу ове простаке и дивљаке“, а све намирисан високоцивилизацијским миром донешеним из престонице тисућљећне културе? Као и родитељи „нечије“дјеце.“
    I sa vama ću prestati komunicirati ako nastavite da etiketirate.

  52. Додик рекао новинарке да „не сере“. Њој лично, оној кога је изнервирала. Као што би и свако. Иако посве неопревдано.

    Овај што је јуче постао министар прича о људима који нису ту били, њиховој деци, нечијем изгледу…на прес конференцији. Прича приче који СДС-ови залуђеници причају кад трачају испред продавнице. Еј, један министар је на том нивоу.

    Кад се Бесмртни, иначе прилично суздржан и искључиво економски аналитичар, спушта на неки лични ниво… уврнуто.

  53. veliki_brat, 19.10.2015. 21:04:12
    Ajneseri.Niko ovdje ne priča koje pelene koristi sin Novaka Đokovića jer je on zaradio da mu može kupiti i zlatne pelene ako misli da tako trebaMektić je njenu djecu spomenuo u kontekstu troškova koje ona sebi može nezasluženo priuštiti u državi u kojoj je ona jako zaslužna što većina djece ne mogu priuštiti pristojno obrazovanje.Da pojasnim:da se vani školuje njen muž spomenuo bi njega da se školuje nen papagaj spomenuo bi njega a pošto se školuju njena djeca,bila ona lijepo ili loše vaspitana spomenuo je njih.
    I niko meni ne objasni zašto je loše da ja poželim njenoj djeci ono što ona radi tuđoj??x-(x-(x-(x-(x-(x-(

  54. @mr Biggy

    „речник крезубе пијанице испред задруге“

    Шалиш се? Неколико Лета Господњих уназад, Фронтал си користио као исповједаваоницу у моментима кад је велечасни из Плехана био на одмору. Цитираћу дио твоје потресне исповијести:

    „Кад је мени тешко,ја седнем,направим план,напијем се,лутам,размишљам…“ 

    :D:D:D:D:D:D:D

    Не само да си алкос, већ и луташ бесциљно уливама и интернетом.

    А дивно је видјети како се надопуњујеш са Симом Пјетлићем. До сада си ти био његов вагончић (приколица), а сада сте замијенили улоге, тако да фронталерсима није више јасно ко је од вас загонџија, а ко фурунџија. Прави шездесетдеветаши. Антиреволуционари.

  55. Да се није пропио, могао је бити адвокат у некој риалити игри. Не познаје елементарне чињенуце, али битно да покушава.

    Додик није новинарки рекао „ајнесери“, већ гледаоцу који га је на К3 тв код Ненада Новаковића уживо прозвао да „не зна шта је Христ, али зна шта је милијарда КМ“. Сналажљиви Новаковић је додао: „Ни то није проблем.“

    Даље, Додик је у неколико наврата насртао на новинарке, вербално напао Гордану Катану, Љиљану Ковачевић, те двије новинарке БНтв. Осим тога, готово да није било реакције јавности кад је премлаћен син Слободана Васковића. Моји пријатељи, с којима сам одрастао, Саша Лазић, Жељко Вукић и Слободан Бањац брутално су претучени од стране Додиковог обезбјеђења у СД Борик. Тад је Борац постојао, али данас Бањалучани иду у курузе у Лакташима да гледају Додиков приватни клуб.

  56. Битно да си ти упућен. Чудног ли чуда, Нолајферу.

    Некоме је рекао, поента је да је рекао то директно у лице. Није трачара. Одмах је бољи човек од Мехтића. Чуди ме како Мехтић не излети тако паметну реченицу о „Христу и милијардама“, у стотинама доказа о криминалу о којима говори, које никако да покаже.

    Можеш ли ти сконтати о чему ја говорим?

    Вербално јест напао, опет директне актере. И они су њега. Опет је испао сивоња, новинарке добиле свој плус. Човек прича о томе ко се с ким курва, то је открио. Ко је уградио силиконе, чија су деца каква. Па ти да имало имаш стида, не би тркељао безвезе.

    Све је Додик изударао, и младог Васковића и и све живе. Врши терор. Знам да је и тебе пребио, али ти нећеш да се похвалиш.

    „Тад је Борац постојао, али данас Бањалучани иду у курузе у Лакташима да гледају Додиков приватни клуб.“
    Колико острашћености, за неповеровати. Па што не спасите ваш клуб, пи*ко бањалучка? Има вас 200 000, по петака скупите, нико вам неће бити раван.

    Лепо је видети да волиш да ти загонимо и

  57. Mislim da sam negdje rekao, ali opet ću ponoviti. Što se mene tiče neke i mene „Mehtić“ slobodno vrijeđa koliko hoće, neka mi govori šta mu padne na pamet ali samo neka počne da radi svoj posao. 30 godina iskustva nije mala stvar i nije da se ne zna odakle početi i koga prvog uhapsiti ali mora više početi. Ukoliko to ne počne da radi u skorije vrijeme postaće meta žestoke kritike pa ćemo izlive nekulture slušati sve češće. Ili neka počne da radi svoj posao ili neka kaže ko mu brani da radi po savjesti.

  58. Богати српски ријечник је тако богат да је веома лако препознати шта су увреде, псовке, клетве, пријетње и сл….,у случају Мектић-Арлов дјеца такво што не постоји ни у примисли.

    То је јасно свима па и онима који сваки дан трубе о тобож нападању, вријеђању и хајци на „нечије“ породице и дјецу.
    И вечерас се на РТРС-у врти иста плоча, а убијеђен сам да се после тога иза сцене церекају све у стилу оно, „набаци пет“.
    Дакле ради се о веома блиједој и јадној копији њихових ментора који их доведоше на власт(НАТО-пропаганде)из времена деведесетих и ратова…сваки дан понављај и понављај најцрње лажи, шири неистине и мржњу,говори како су примитивци, дивљаци, нецивилизовани…,

    Иза тога не стоји ништа друго до само гола заштита багре и њихових позиција и привилегија, која је од Републике Српске узела све а није јој дала ништа.
    Багре која је осјетила у зраку да би им се позиције могле
    малчице нарушити, багре која не преза ни од чега…,која нема никаквог поштовања, спремна је и онога ко је крварио или изашао из рата го ко црквени миш, изгребан окрвављен назвати издајником, ругати му се како је крезуб, неошишан…,
    С друге стране на том РТРС-у је до скоро била права ријеткост да се понешто каже о борцима, инвалидима, погинулима…једино ако Баја каже „укунућемо вас“…,нешто се у последње вријеме јако промијенило, мало мало помињу се борачке категорије,иду емисије,све се прати…,“јадан генерал Савчић“ не може стићи подијелити ордења колико се штанца у три смјене…,. Откуд одједном тако напрасна брига за те категорије?ВЕОМА ПРОЗИРНО

    Ето то је отприлике суштина све ове приче тзв.велики брате!

    Ако си заиста нов на овом фронталу, ако се ниси дуплирао, триплирао, онда ће прије бити да си доста млад,па као такав схвати правило да свака медаља има и другу страну.

    И да…
    шта то значи „узорна дјеца, лијепо васпитана, добри ђаци“?

    Значи нема везе, они се не смију поменути,нека иду таксијем у школу,нека студирају по иностранству,нека грицкају 3 милиона марака…,јер то су дјеца „светих крава“(може и у мушком роду)…јер су све то лепо и мукотрпно зарадили њихови поштени родитељи….итд.итд.итд…,
    Да си жив и здрав!

  59. @мр Биггу

    Рекао директно у лице? Гледаоцу који је телефонирао у лице? Опет си пио?

    “ Колико острашћености, за неповеровати. Па што не спасите ваш клуб, пи*ко бањалучка? „

    Опет луташ? И још показујеш нервозу. Што бих ја спашавао клуб кад је друг Шкрбић имао ту мисију? Ем био кошаркаш, ем др наука! Гдје наћи бољег?

    Ако ти жицаш петака, на тај ниво би спустио и спортисте највећег града? Један клуб финансирати из Буџета и донација ЕРС, а други жицањем? Сјећа ли се неко Слоге из Трна и Боксита из Милића?

  60. @mr Biggy

    „речник крезубе пијанице испред задруге“

    Шалиш се? Неколико Лета Господњих уназад, Фронтал си користио као исповједаваоницу у моментима кад је велечасни из Плехана био на одмору. Цитираћу дио твоје потресне исповијести:

    „Кад је мени тешко,ја седнем,направим план,напијем се,лутам,размишљам…“ 

    :D:D:D:D:D:D:D

    Не само да си алкос, већ и луташ бесциљно улицама и интернетом.

    😛

  61. Увек вас је неко насамарио и покрао, сад покажите заједништво. Кад је све тако како тврдиш, нико те неће одбити. Ја ћу помоћи твоју борбу против великих који те угњетавају.

    Друг Шкрбић је твој друг. Оно што ти мислиш о њему (а писао си да је ок лик) и оно што мораш мислити када то напише плаћени блогер, дијаметрално је супротно. И то утиче на твоје здравље.

    Ја, какав год да сам, барем ми нико не соли памет. Па ни ти.

    И пијан и трезан, ја тебе зезам. 😉

    Али без шале, мораш се „скинути“ са политике. Није добро за тебе. Ни за друге.

  62. @mr Biggy

    „речник крезубе пијанице испред задруге“

    Шалиш се? Неколико Лета Господњих уназад, Фронтал си користио као исповједаваоницу у моментима кад је велечасни из Плехана био на одмору. Цитираћу дио твоје потресне исповијести:

    „Кад је мени тешко,ја седнем,направим план,напијем се,лутам,размишљам…“ 

    :D:D:D:D:D:D:D

    Не само да си алкос, већ и луташ бесциљно улицама и интернетом.

    😛

  63. @mr Biggy

    „речник крезубе пијанице испред задруге“

    Шалиш се? Неколико Лета Господњих уназад, Фронтал си користио као исповједаваоницу у моментима кад је велечасни из Плехана био на одмору. Цитираћу дио твоје потресне исповијести:

    „Кад је мени тешко,ја седнем,направим план,напијем се,лутам,размишљам…“ 

    :D:D:D:D:D:D:D

    Не само да си алкос, већ и луташ бесциљно улицама и интернетом.

    😛

  64. Очито је да телалук покушава бранити неодбрањиво. Нико нема право да било чију дјецу увлачи у политичку каљугу.

    Босић је синоћ јасно рекао да се СДС неће извинити због примитивизма свог министра.

    Босић очито не схвата да да је његова ДУЖНОСТ да се извини, како би бар на овом детаљу показао да је бољи од оних које би да смијени.

    Сутра ће рећи да и он има право да краде јер то раде и други. То је такав ментални склоп и мени не треба бољи аргумент од овога да имам доказ да се ништа на боље не би промијенило када би РС власт преузео СзП.

  65. Симо, не буди смешан. Па Босић једино воли такве, празноглаве страначке војнике. Мехтић и јесте ту где јесте само јер је податни страначки војник.

    Не мислиш ваљда да је способан?

    Босић воли и старчевачког Нолајфера, који очигледно не може да повеже каква је разлика између актова Мехтића и Додика.

    Ја просто не могу да верујем коме су они поверили најјачи „адут“ на коме се темељи њихова политика – „криминал и корупција“.

    Претпостављам да и сами знају да од тога нема ништа, па су ангажовали ову будалу да хапси одреда не би ли постигли неки тренутни политички ефекат, након чега следе пуштања.

  66. SituVacija u štabu sekte BrdaNemajuOči je mobilna. Biger na dežuri.

    Voda Nekoga nosiiiiiiii…

    Žao mi je što će se slomiti kola samo na jahaču nato tenkova, što će samo njega voda odnijeti, što će se ostali izvući…

    A emiri, biskupi, lažansli, , kesići i autori Čuvara, stvaralačka go…., papci i papkarčići ….svjedoci saradnici.

  67. Ja da sam na mjestu Bosića,ja bih uputio izvinjenje.Time bih pokazao da sam bolji i kao čovjek i kao političar od samoprozvane „političke gromade“ koji za mnoge uvrede novinarima i gledaocima ne pomenu izvinjenje.Ne pročitah da su u svojim komentarima to tražili ova režimski komentatori.Ljudski je pogrešiti,ali i priznati grešku i izviniti se.

  68. Симо Пјетлићу, господин Босић је рекао да му „не пада на памет да се извињава РТРС-у“. Зашто би им се извињавао кад они њему дугују десет пута више извињења? Господин Мектић би требао да се извини новинаркама, али и оне њему. Примитивно је наступио, али ти си , Симо, свакодневно такав. Додик небројано пута. Господин Босић никад.

  69. @mr Biggy

    „речник крезубе пијанице испред задруге“

    Шалиш се? Неколико Лета Господњих уназад, Фронтал си користио као исповједаваоницу у моментима кад је велечасни из Плехана био на одмору. Цитираћу дио твоје потресне исповијести:

    „Кад је мени тешко,ја седнем,направим план,напијем се,лутам,размишљам…“ 

    :D:D:D:D:D:D:D

    Не само да си алкос, већ и луташ бесциљно улицама и интернетом.

    😛

Оставите одговор