Милов Мајдан: Комуналном полицијом против опозиције

Комунална полиција Подгорице казниће Демократски фронт /ДФ/, организаторе протеста који траје већ 15. дан испред зграде Скупштине Црне Горе, јер нису поступили по рјешењу о уклањању нелегалних објеката, а новчана казна за ову врсту прекршаја износи 530 ера. Најављено је да ће прекршајни налози бити поднесени против Демократског фронта и одговорног лица за организацију протеста. […]

недеља, октобар 11, 2015 / 14:35

Комунална полиција Подгорице казниће Демократски фронт /ДФ/, организаторе протеста који траје већ 15. дан испред зграде Скупштине Црне Горе, јер нису поступили по рјешењу о уклањању нелегалних објеката, а новчана казна за ову врсту прекршаја износи 530 ера.

Најављено је да ће прекршајни налози бити поднесени против Демократског фронта и одговорног лица за организацију протеста.

Подгорички комунални инспектори покушали су јуче да уклоне бину и шаторе са дијела Булевара Светог Петра Цетињског, али су их у томе спријечили посланици Демократског фронта.

Представници ДФ-а поручили су синоћ да ће се "уселити" у зграду Скупштине, ако неко покуша да уклони шаторе и бину испред зграде парламента, гдје протестују већ 15. дан.

Демократски фронт и грађани траже формирање прелазне владе и расписивање демократских и фер избора.



Оставите одговор