Дуњић: Стевандић и ја оснивамо нови посланички клуб

Посланици у Народној скупштини РС Славко Дуњић и Ненад Стевандић, које је СДС искључио из својих редова, близу су формирања независног посланичког клуба. “Клуб независних посланика у Народној скупштини РС је у настајању и биће врло јак и респектабилан”, рекао је јуче “Гласу Српске” независни посланик Славко Дуњић. За формирање клуба неопходна су најмање четири […]

четвртак, јун 4, 2015 / 16:13

Посланици у Народној скупштини РС Славко Дуњић и Ненад Стевандић, које је СДС искључио из својих редова, близу су формирања независног посланичког клуба.

“Клуб независних посланика у Народној скупштини РС је у настајању и биће врло јак и респектабилан”, рекао је јуче “Гласу Српске” независни посланик Славко Дуњић.

За формирање клуба неопходна су најмање четири посланика, а Дуњић тврди да су тај критеријум већ испунили.

“Ненад Стевандић и ја смо наравно ту. Имамо четири посланика и велики оптимизам да ће их бити још. Клуб ће бити веома моћан”, истакао је Дуњић.

Он није желио да открива имена преостала два сигурна члана клуба, али ни потенцијалне независне посланике.

” Ради се о јаким људима “, истакао је Дуњић.

Стевандић није желио да говори много о формирању клуба независних посланика.

“Сви слободни људи имају право да се удружују и да слободно размишљају”, рекао је Стевандић.

Дуњић је у фебруару искључен из СДС-а након што је испољио незадовољство политиком те странке у својој бази у Градишци, али и радом врха СДС-а предвођеног Младеном Босићем. Са СДС-ом се прошлог мјесеца разишао и Стевандић, који је замјерио Босићу и осталим члановима руководства на политици коју воде на нивоу БиХ, истичући да су пали под утицај СДА и Бакира Изетбеговића.

На питање да ли састанак који је у уторак имао са послаником СП-а Недељком Милаковићем наговјештава њихово заједничко дјеловање, Дуњић је истакао да је то био пријатељски сусрет.

“То је мој пријатељ и мој истомишљеник. Имам осјећај да је он незадовољан у странци”, рекао је Дуњић.

Милаковић је на посљедњим изборима освојио директни мандат у Народној скупштини и обезбиједио додатна мјеста за социјалисте за компензационе листе. Он је освојио око 3.500 гласова, чиме је странци омогућио прелазак цензуса. Милаковић није био расположен за разговор о формирању независног клуба посланика. У странкама владајуће коалиције кажу да Милаковић на састанку челника СНСД-а, ДНС-а и СП-а одржаном у понедјељак није изразио никакво незадовољство и да његов останак у коалицији није споран.

Од када су скупштинску већину напустила два посланика СНС-а и скратили је на 42 гласа, захуктала се прича о промјенама у односима снага у Народној скупштини. Опозиција је најавила преузимање већине, а странке на власти тврде да је већина стабилна. У оба блока, међутим, трају свакодневне консултације.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да опозиција у РС покушава да слуди јавност сталном причом о новој скупштинској већини како би се сакрило оно што раде у Сарајеву.

“СДС сигурно није у служби политике РС, јер да јесте, био би дио договора о томе како оснажити Српску, а не би кроз причу о наводној сталној одбрани РС дошли у позицију да њене надлежности пренесу на БиХ “, казао је Додик.

Атмосферу је додатно подгријала и иницијатива опозиције за одржавање посебне сједнице Народне скупштине на којој би била разматрана наводна куповина посланика приликом формирања актуелне скупштинске већине. Додик је рекао да ће владајућа коалиција подржати ту иницијативу.

Шеф Клуба посланика ПДП-а Бранислав Бореновић каже да је захтјев за одржавање посебне сједнице упућен посланицима на потписивање и да очекује да то буде завршено до краја седмице.

“Након тога идемо ка промјени скупштинске већине и формирању нове Владе РС. Како ствари стоје, владајућа коалиција има 40 посланика плус два купљена, а 41 посланика има опозициони блок. То је што знамо званично, а шта ће бити идућих дана видјећемо”, рекао је Бореновић.

Босић се јуче у Градском одбору СДС-а у Бијељини састао са страначким функционерима Мићом Мићићем, Милованом Бјелицом и Ненадом Лалићем. Нико од учесника састанка није желио да даје изјаве, а према незваничним информацијама, тема је било формирање нове скупштинске већине у РС.



0 КОМЕНТАРА

  1. змају,

    знаш ме какав сам човјек, знаш наш програм и знаш моје ставове по питању националне политике, знаш да сам остао доследан свакој ријечи од како сам основао зелене.

    Лично смо разговарали и са тобом ћу увијек правити политички договор јер знам да си национално одговоран, да си остварен родољуб, родитељ и привредник.

    Е сад, кад би Стевандић прешао у ЗОРУ, почео заступати наше јасне ставове по свим питањима која су од историјског значаја за опстанак и развој Српске као модерне, културне и национално одговорне државе са јасном привредом заснованом на природним ресурсима и ОДРЖИВОМ РАЗВОЈУ.

    Да ли би онда био пребјег, папак, или политички господин који би толико тога доброг могао донијети борећи се за наш програм у парламенту Српске и кроз афирмацију наше приче у Еврпопи и свијету сарађујући као представник парламентарне партије Српске са нашим партнерима зеленим партијама и покретима, док наше комшије тону у 17-ти вијек због фундаменталиста?

    Поздрав

  2. Друг Рајко Васић је написао занимљив приједлог за рјешавање парламентарне кризе. Доста је добрих елемената, али опет посланици би одговарали врху странке (његова функционише као приватно предузеће), а не грађанима, што је далеко од демократије. Такође, често се показало да се једини глас разума могао чути од посланика који немаше клуб и јаку странку, а нису били под контролом странаца. Сјетимо се Гуге Лазаревића, Предрага Радића, Славка Жупљанина у најмрачније вријеме СДС владавине! У претпрошлом сазиву НСРС Миланко Михајлица је једини прозивао Додика и другове за криминал и корупцију.

    Што се тиче тзв. стваралаца, они су сви данас у служби Додику, истом оном који је зајахао на власт хеликоптерским десантом и нато окупторским тенковима, управо криминализацијом исих тих тзв. стваралаца.

    Стевандић и Дуњић су власници мандата, формално правно имају право да гласају по властитом избору, али морају знати да су гласове добили на причи о лоповској власти која је дезоријентисана и води Српску у пропаст. Не вјерујем да ће подржати сдс Владу, па ни Миће Мићића (кога подржаше на страначким изборима), али не смију бити спас за Милорада Додика и његову Владу. За то им народ није дао хиљаде гласова.

  3. drazen78bl,
    Cini mi se da pocinjete razmisljati na tragu moje ideje formiranja treceg bloka u skupstini od poslanika sds-a i snsd-a. Stevandic, Dunjic, eventualno Radojicic (ako mu narastu mda) mogu povuci 10-15 poslanika iz obe stranke. Distanciranjem od lopovluka i izdajnistvs, te raskrinkavanjem lopovluka mogu dobiti znacajnu podrsku u narodu. Takodje, bi se trebali distancirati i od stvaraoca. Zajednickim djelovanjem tog bloka mogli bi pokrenuti pitanje povjerenja vlada, sto bi rezultiralo njennim padom. Poslije nikom ne trebaju dati podrsku tako da ne bi niko imao vecinu za formiranje vlasti. Slijede vanredni izbori i znacajna podrska trecem bloku, smirivanje i ujedinjavanhe politicke scene u RS.
    Ova ideja ne favorizuje nikog personalno, niti su pojedinci bitni. Ne smatram da bi ista bolji bili, kako od trenutne vladti, tako i ove potencijalne opozicione vlasti. Bitan je ovaj momenat i potreba da se prekine trenutno stanje.

  4. „Стевандић и Дуњић су власници мандата, формално правно имају право да гласају по властитом избору, али морају знати да су гласове добили на причи о лоповској власти која је дезоријентисана и води Српску у пропаст. Не вјерујем да ће подржати сдс Владу, па ни Миће Мићића (кога подржаше на страначким изборима), али не смију бити спас за Милорада Додика и његову Владу. За то им народ није дао хиљаде гласова.“

    I posle prosipa priču kako nije SDS-ov lizač dupeta. Jok eto ja sam. A što nikad ne napišeš da su pored priče o lopovluku glasove dobili na Mladenovoj ideji da se predstavljaju kao savez za promjene i najdemokratsku strukturu stranke što je za samo pola godine se raskrinkarilo i maske su pale. Možeš pametovati još 40 godina ovde ali SDS više nikad nećeš viditi na čelu Srpske. Crni đavo je bolji od te prevarantske stranke i podvaljivačke politike koju vode.

  5. @podv0r

    Како ствари стоје, Влада не може преживјети без гласова поменута три посланика. Парламентарну кризу Додик ће вјероватно рјешити распуштањем НСРС, што ће продубити кризу иституција Српске.

    Не знам како сте замислили уједињење политичке сцене? То је могуће тек кад се на сметљиште историје отјерају они који су опљачкали Српску задњих 10 година и одузму опљачкано преко закона о поријеклу имовине. Кад буде неко робијао за најскупљи километар аутопута на свијету, Бирач, Бобар банку, Теслу, Шуме Српске, пљачку у Индиректном опорезивању, извлачење новца из ЕРС итд. То је императив.

    Осим тога, чини се да је др Дуњић био у бизнису с влашћу, те да му је то био мотив сукоба с честитим начелником општине Градишка. Да ли Вама утисак поштеног човјека више одаје гдин Дуњић или Латиновић? Питајте грађане на улици! Мр Радојичић је имао значајну позицију у Додиковом „предузећу“ и кроз законе легализовао бројне сумњиве радње, сваки пут гласао и за задужења, а био значајан кадровик. Није смио усмено да се обрати једном отмичару – паријском другу, а ви очекујете да се он сутра обрачунава с криминалцима.

    Послије избора, дакле, једина промјена би била да би ови људи имали већи утицај. И даље бисмо у Влади имали снсд, днс, сп, и даље би Додик био Предсједник. Тешко да би било ко робијао за катастрофално стање у које је доведен народ.

  6. drazen78bl,
    Izvinjavam se sto sam Vas pomenuo u prethodnom komentaru. Izgleda da sam pogrijesio, ipak mi sada vise djelujete kao neki vjerni stranacki fanatik. Kada kazem stranacki fanatik mislim na osobe koje slijepo zastupaju stranacke ideje i sprovode stranacku propagandu zarad ostvarivanja svojih licnih interesa. Ne kazem ja da to nije tako kao sto Vi kazete ali kada to kaze jedan stranacki fanatik onda je to stranacka propaganda a nikako iskrena zelja.

  7. @podv0r

    Када је организам угрожен веома малигним тумором, терапија која оставља наду за преживљавање је РАДИКАЛНО ХИРУРШКО ОДСТРАЊЕЊЕ ТУМОРА. Ако оставимо малигно ткиво, нема оздрављења.

    Да бих био страначки фанатик, морао бих бити члан неке странке. Личне интересе остварујем мимо политике, која ми је хоби (осим музике и спорта). Немам чак ни амбицију да у наредних неколико година будем активан у политици, јер приватни живот усмјеравам у неком другом смјеру. Ангажован сам у заједници етажних власника и савјету мјесне заједнице и у оба случаја никад нисам ни марку узео ни за телефонске трошкове.

    У политици немам тајни. Сви знају за кога сам гласао на свим изборима, јер подршку дајем јавно. Први мој политички циљ је да се из политике истјерају они који су власт (јер подсјећају на мафију и на дневном нивоу продукују афере). Подржавам све оне који се боре за исти циљ, али кад буду власт, према њима ћу имати исте аршине. Ако не буду добри, мијењаћемо и њих. Зашто да будемо таоци лопова у политици? Временом ће позитивном селекцијом и притиском јавног мнења изродити се и нешто добро.

  8. @podv0r

    Када је организам угрожен веома малигним тумором, терапија која оставља наду за преживљавање је РАДИКАЛНО ХИРУРШКО ОДСТРАЊЕЊЕ ТУМОРА. Ако оставимо малигно ткиво, нема оздрављења.

    Да бих био страначки фанатик, морао бих бити члан неке странке. Личне интересе остварујем мимо политике, која ми је хоби (осим музике и спорта). Немам чак ни амбицију да у наредних неколико година будем активан у политици, јер приватни живот усмјеравам у неком другом смјеру. Ангажован сам у заједници етажних власника и савјету мјесне заједнице и у оба случаја никад нисам ни марку узео ни за телефонске трошкове.

    У политици немам тајни. Сви знају за кога сам гласао на свим изборима, јер подршку дајем јавно. Први мој политички циљ је да се из политике истјерају они који су власт (јер подсјећају на мафију и на дневном нивоу продукују афере). Подржавам све оне који се боре за исти циљ, али кад буду власт, према њима ћу имати исте аршине. Ако не буду добри, мијењаћемо и њих. Зашто да будемо таоци лопова у политици? Временом ће позитивном селекцијом и притиском јавног мнења изродити се и нешто добро.

  9. Бигерчићу, превише си нервозан. Попиј коју, прошетај, направи план!

    Лопови око Радована су већ на сметљишту историје. Додуше, Додик их покушава рехабилитовати и накачити их на државну дојку. Али, то су терминални рефлекси. Змији одцапариш главу, а тијело се још неко вријеме рефлексно мрда.

    Него, како се теби свиђа, Бигерчићу, ово што је Калинић нови Додиков савјетник? Шта мислиш о Додиковој намјери да Крајишнику и Вучуревићу додијели националну пензију?

    Знам да су ти се помијешале емоције, али даћемо ти подршку да издржиш.

  10. Хехе…чак и старе лопове треба аболирати ако су из СДСа, нема везе што су трговали српском крви. То је прави страначки војник. Поган првокласна.

    Не знам како као саветника за политичка питања није звао тебе. Ти знаш све.

    Сад на БНу каже радник Трудбеника да су пре уласка Пере Букејловића имали милионе производа, данас немају ништа.

  11. Бигерчићу, не читаш шта пишем или читаш онако како ти себи представаљаш, да ти буде лакше?

    За Додика си гласао на његовој причи о криминалу сдс лопова, посебно причи да је Калинић покрао израелски новац за породилиште „Бијели анђео“. Схватам да ти није лако.

    Додик и 2005. долази на власт причом о лоповлуку Букејловића и ревизији приватизације. Букејловића није процесуирало ни Тужилаштво нити је МУП РС поднио какву пријаву против њега. Одавно у СДСу није, већ се појавио на листи безбједњака Грајић Радована и неславно завршио. Резултати Бијелића на ревизији приватизације су нула. Дакле, Додик вас је преварио.

    И као шлаг на торту, за савјетника узима Калинића, који ни сам не зна колико има апотека и станова по Србији.

    Знаш ли ти уопште против кога се бориш? У подсвијести ти СДС, прогања те, а твоји прогонитељи сви уз Додика. Сабери се мало!

  12. Poslušaj samo mafijaške plačipizde – znate, neko je nekada krao, zašto sad nas dirate – to što smo mi na vlasti posljednjih 12 godina i što u tih dvanaest godina nismo procesuirali nijednu od tih afera na koje se sad vadimo – to nije naš problem,,,

    Vidiš – jeste – to jeste vaš problem i zove se saučesništvo…

    Znao sam da će početi plakiti i zapomagati k’o posljednji š-ci…

    KAKO SAKRITI ONOLIKU ZGRADU U CENTRU GRADA KUKALA VAM MAJKA?

  13. Руководство СДСа које је трговало српском територијом, српским животима и имовином.

    Дебилу, па не треба мени Додик рећи о криминалу СДСа, па не кроји он мени мишљење ко теби Босић. У комшилуку је Петар Душанић, око мене радници које је покрало ратно руководство. Ти си смешан лик.

    Оћеш да знаш зашто гласам за Додика? Док он данас вади СДСу коштану срж, онај најнационалнији део, Босић да би сачувао своју позицију у странци проглашава мандатаром човека који је јуче био „Додиков олош“. О чему ти причаш?

    Додик на власт дође (и остаде) јер та твоја господа не вреде пишљивог боба.

  14. Kad ponestane argumenata nastaje dreka i kuknjava…

    Još jednom – dvanaest godina je današnja mafijaška garnitura imala da učini nešto povodom kriminala i kriminalaca koje si naveo i nije učinila ništa.

    Ne samo to – nastavila je sistemski i sistematski da krade i posljednju nadu sluđenom narodu.

    Zatvor za pašjaluk…pod hitno…

  15. INTERES

    Iza obrazloženja zašto se glasa za Milorada Dodika kriju se hiljade i hiljade (fiktivnih) razloga, ove ili one prirode. Međutim, kada se svi oni sublimiraju, ostaje samo jedan stvarni razlog:

    NJEGOVO VELIČANSTVO – INTERES.

    ZA MILORADA DODIKA SE GLASA ISKLJUČIVO IZ – INTERESA.

    Bilo da je:

    1. On (interes) već ostvaren, pa se glasa iz straha da bi interes mogao biti ugrožen;

    2. Ponišanilo se prstom u neki interes i on se želi ostvariti uz pomoć Režima;

    3. Podanički mentalit pa se glasa iz interesa koji će tek doći.

    TO JE ISTINA.

    Znam da ovo interešdžije nikad neće priznati, ni sebi a kamo li meni, ili javno, ali oni znaju isto kao i ja da je ovo potpuna – ISTINA.

    I ništa drugo osim istine.

  16. Mr Biggy, 05.06.2015. 22:17:50

    Taj SDS o kojem govoriš je odavno kod Milorada Dodika. Dragan Kalinić je njegov savjetnik za politička pitanja, zar ne?
    „Stvaraocima RS“ Mile osniva stranku, je li tako?
    Debilu, SDS-ovi kriminalci iz 90-tih su kod Mile, a ne kod Bosića.

    Kod Mile su i ti idioti što misle da će time što na silu pišu ekavicu dokazati svoj patriotizam. Mora da si bio teški švvercer čim sada na taj način pokušavaš dokazati svoje srpstvo. Fuj.

  17. Јесу се упалили ови СДС-овски комедијаши.

    Исаша – ја нисам тврдио да је данашња власт процесуирала ратни криминал, али то не значи да га није било. Напротив. И данас нас удара по глави. Нема опроста за људе који су у најгорим тренуцима трговали српском крвљу. Тачка. Све остало је демамгогија. (Јасно је да су се до 2006. лопови јако добро покрили, а јасно је да народ одлучује о томе ко је каква обећања дао)

    Каракурац – ми смо давно раскрстили неке ствари. О интересу ниси позван да говориш, примаш плату од дебеоваца и убица. Зашто? Још за радног времена коментаришеш. Не би требао ни да причаш о Додику, крај којег ниси ни прошао. Поред свих тих моралних недостатака, твоје фобичне поделе у друштву на коме инсистираш зачињене су причама попут оне „о 600 образованих младих људи којима је обећан посао ако агитују за СНСД“. Да резимирам, м’рш у ЗПМ.

    Малина – „Pogodak u metu“ – на твом матерњем се каже „у сриду“.
    Ја нисам ни рекао да сам Србин ни патриота по укусу есдееса. Ја сам прави Србин.
    Иначе, да…све лоше из СДСа је у СНСДу, боли вас уво, само штета што то не можете продати ником ко је упућен.

    B-)

  18. Исаша – ја нисам тврдио да је данашња власт процесуирала ратни криминал, али то не значи да га није било.

    Gdje sam to rekao da ga nije bilo – samo sam rekao da 12 godina ništa niste uradili što se tiče kriminalaca o kojima govoriš i da ste nastavili – sistemski i sistematski – njihovim stopama?

    ???

    Aktuelna vlast je uništila RS – dala ju je na tacni kome god da se prohtje – dinara nemamo, a kao kurčimo se nešto, a on i dalje nalazi “argumente“ da brani mafijaščine…

    Čovječe – da je sagovornik bukva – možda bi se i primilo…

  19. KAKAV OTAC TAKAV SIN
    (sa malo truda moguće je ovdje naći pravo značenje)

    – Bijes je odraz nedostatka argumenata; u ovom slučaju i dokaz da sam u pravu i da je Mr Biggy samo još jedan režimski sitno-šićardžija,

    – Primitivizam je odraz loših uzora. Bakinačko-krkansko-seljačkih, stranačko-šefovskih.

  20. Vostani Serbie! Vostani carice!
    I daj čedom tvojim videt tvoje lice.
    Obrati serca ih i očesa na se,
    I daj njima čuti slatke tvoje glase.

    Vostani Serbie!
    Davno si zaspala,
    U mraku ležala
    Sada se probudi
    I Serblje vozbudi!

    Ti vozdigni tvoju carsku glavu gore,
    Da te opet pozna i zemlja i more.
    Pokaži Evropi tvoje krasno lice,
    Svetlo i veselo, kako vid Danice.

    Vostani Serbie!
    Davno si zaspala,
    U mraku ležala
    Sada se probudi
    I Serblje vozbudi!

    Bosna Sestra tvoja na tebe gleda
    i ne želi tebi nikakova vreda.
    Ko tebe nenavidi, ne boji se Boga
    Od kojeg tebi ide pomoć mnoga.

    Vostani Serbie!
    Davno si zaspala,
    U mraku ležala
    Sada se probudi
    I Serblje vozbudi!

    Hercegova zemlja i Černaja Gora
    Daleke države i ostrovi mora –
    svi tebi pomoć nebesnu žele,
    Sve dobre duše tebi se vesele.

    Vostani Serbie!
    Davno si zaspala,
    U mraku ležala
    Sada se probudi
    I Serblje vozbudi!

  21. Ovakvi su marifetluci dokaz nezrelosti naših političkih elita.

    Izborna je volja građana obavezujuća. Pobjednik izbora je u normalnim društvima poznat jutro poslije izbora. Oni koji su izgubili čestitaju pobjedniku i podnose ostavke. Pobjednik nakon toga kreće u posao. Pljune u šake, zasuče rukave i RADI.

    Međutim, RAD je težak. Smarajući. Neće niko da RADI. Umjesto da RADE bolje im je da se ovako zaboljaju. Ljepša je ćeranija.

  22. Ko ima imalo obraza u situaciji kada napušta stranku na čijoj izbornoj platformi je dobio glasove birača,treba da vrati mandat stranci i okrene se svom privatnom poslu.Na sledećim izborima kandiduje se kao nezavisni poslanik i utvrdi da li ga narod hoće ili neće.Znam ja da je ovaj nakaradni izborni zakon dao i ovakvu mogućnost,formiranje nekakvih nezavisnih klubova, koju obilato koriste raznorazni preletači,sve sa ciljem ostvarenja neke svoje lične koristi.Lično mi je žao Stevandića,jer sam smatrao da ima budućnost u SDS,a vreme će pokazati koliko je pogrešio.

  23. Napuštanje izborne platforme kao opravdanje za preletače je priča za malu djecu.Nažalost mnogi se uhvatili te priče koju plasiraju ove krvopije na vlasti.Bez obzira što nisam član ni SDS niti bilo koje druge stranke mislim da srpske interese SDS sigurno bolje i uspješnije brani i zastupa od glavnog Baje i njegovih trabanata.Naš narod kaže možeš kako hoćeš,ali ne možeš dokle hoćeš.

  24. травничанин,

    изборну платформу „савез“ није ни имао, није имао ни програм, ни стратегију, то сам описао у колумни на Фронталу маја прошле године „САВЕЗ ЗА (НЕ)ПРОМЈЕНЕ“

    Имали су правно необавезујући папир који су погазили пар дана после потписивања.

    Колико су једни другим вјеровали и колико су својом платформом народу улили наду да ће донијети промјене, колико су имали чврст став о радикалним промјенама у свим сферама живота, најбоље су доказали одмах после потписивања тзв. „платорме“ разним пребјезима једних код других због изборних листи.

    Нема промјена без јасне националне стратегије и програма иза кога ће стати 2/3 парламента Српске са једне стране и док се не буде се водила јединствена политика у Сарајеву са друге стране.

    Да ли то могу обезбједити власт, или тзв.опозиција(част појединцима из свих партија) најбоље говори ово свакодневно бављење самим собом и потребних 42 посланика.

    Умјесто да се окрену народу бар толико да сиротињу прехране,да им набаве зимницу( породицама које не могу саме),да ставе ВЕТО на реализацију свих хипотекарних(ЗЛОЧИНАЧКИХ КРЕДИТА)појединцима и обезбједе кров над главом несрећницима који се свакодневно убијају, они разарају душу народу у Републици Српској.

    Немамо ми душу, некад је солидарност и задужбинарство било правило српског домаћина,од привредника до политичара.

    Сад је по оној Његошевој:“Куго људска да те Бог убије, али ти је мало по свијета, но си својом злошћу отровала и на овај камен избљувала….“

    Другим ријечима, треба народ дизати на устанак док нам и душу нису на нос истјерали.

    С поштовањем

    Никола Лазаревић предсједник ЗОРЕ(ЗЕЛЕНИ ОДРЖИВИ РАЗВОЈ) партије-покрета за правну, праведну,еколошки 100% чисту, запослену и сложну Републику Српску.

  25. Не би баш јавно да то покажем, желим да се страначки војник са Старчевице сам увери у сумњиве радње, па нека он онда пренесе телалуку, ако жели.

    Било би занимљиво када би након тога наставио са есдеесовском демагогијом.

Оставите одговор