Слободан Станић приступио СДС

Бивши члан Савеза независних социјалдемократа Слободан Станић приступио је Српској демократској странци – потврдио је данас лидер СДС Младен Босић. Изразио је задовољство што је Станић приступио СДС-у јер је, каже, док је био министар здравства Републике Српске показао да је могуће тај посао радити у корист грађана, а не појединаца или личних интереса. Босић […]

четвртак, јун 4, 2015 / 13:09

Бивши члан Савеза независних социјалдемократа Слободан Станић приступио је Српској демократској странци – потврдио је данас лидер СДС Младен Босић.

Изразио је задовољство што је Станић приступио СДС-у јер је, каже, док је био министар здравства Републике Српске показао да је могуће тај посао радити у корист грађана, а не појединаца или личних интереса.

Босић каже да је СНСД-ова власт смијенила Станића јер се противио коруптивном склапању уговора у здравству у Републици Српској.

И Станић је на заједничкој прес-конференцији навео да је СДС најјача демократска странка у Републици Српској, те најјача снага која може каналисати незадовољство грађана за које би било добро да се заврши на позитиван начин, те да се изврше реформе у свим областима да не би незадовољство грађана ескалирало.

Казао је и да СДС има доста јак тим за здравство те да ће се трудити да покаже да се посао може радити на добар начин.

– Покушали су ми прекрити очи и затворити уста – рекао је Станић осврћући се на свој ранији рад као министра здравства у Влади Републике Српске.



0 КОМЕНТАРА

  1. Inače, ovaj lik je veći smrad od svih, pa čak i od Škrbića i njegovog klana, ili čak i od Stankovića Integre (mada sam tu u dilemi), ili onog pokojnog Mikeša. Oni su najgori.
    O njemu bi se mogle priče ispričati, korumpiran je do srži, pohlepan, jadan, iskompleksiran, hirurg koji nikad nije bio hirurg, ljakso par exelance.
    Nikad, ništa i nikome nije dobroga donio, a da nije debelo sebi naplatio.
    A to što su ga veći lopine od njega potjerali nazad u mišju rupu, e to je drugi par opanaka.

Оставите одговор