Додик: Босићу, мани конференције, припремај се

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је Срни да је иступ предсједника СДС-а Младена Босића поводом најављеног суђења за клевету, вјероватније, притисак на суд него легитимна одбрана позивањем на слободу изражавања. "Начин на који Младен Босић коментарише предстојећи судски процес у којем ће морати да докаже како сам тобоже украо милионе, најбоље говори о карактеру […]

уторак, март 24, 2015 / 16:03

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је Срни да је иступ предсједника СДС-а Младена Босића поводом најављеног суђења за клевету, вјероватније, притисак на суд него легитимна одбрана позивањем на слободу изражавања.

"Начин на који Младен Босић коментарише предстојећи судски процес у којем ће морати да докаже како сам тобоже украо милионе, најбоље говори о карактеру и СДС, али и Босићевом карактеру", рекао је Додик на питање Срне да прокоментарише јучерашњу Босићеву изјаву да ће "врло радо на суду доказивати директну одговорност Милорада Додика за корупцију".

Додик је рекао да Босића није тужио због изјава које се односе на приватизацију, референдум или борбу против криминала и корупције, јер је ријеч о озбиљним политичким питањима, на која Босић као опозиционар може да има своје мишљење.

"То је тако у сваком демократском друштву. Али, тврдити да сам украо милионске износе, није и не може бити политички став. То је тешка клевета за коју ће Босић морати да одговара пред надлежним судом.

Умјесто што пажњу јавности усмјерава на криви колосјек причајући како га нисам тужио за мишљење, предлажем му да се озбиљно припрема за суђење, на којем ће одговарати не за мишљење, већ за клевету", истакао је Додик



0 КОМЕНТАРА

  1. Da je on normalan, gledao bi kako narod da zaposli, kako narod da ne pati pod njegovim papcima, ne bi hodao po sudovima kao uvrijedjena snasa.
    Ali, on je monstrum koji ide u Beograd da obiljezi stradanje Srbije od agresor, a salje Anu Trisic da pjeva ode tim fasistima, fasistima koji su ga dovezli na svojim tenkovima da nam lomi kicmu.

    Lopov o postenju, vojnik o skracenju.

  2. Ako ne bude po onoj: Kadija te tuzi, kadija ti sudi mislim da ce ovo biti dobro ptilika da se pocne sa ispitivanjem enormnog bogastva naseg predsjednika i njegove familije. Tako je svkojevremeno krenulo i sa Taksimom Sinavatrom pa je morao traziti crnogorsko drzavljanstvo. A kad smo vec kod priprema znam jednog koji ima specijalni tim koji mu kuupuju 24 sata. ako dodje : „styni-pani“…

Оставите одговор