Вјештачење: Возач био тријезан и возио полако, бус био исправан

Обављено је вјештачење и технички преглед аутобуса Центротранс Српско Сарајево, који је у недјељу слетио с пута у провалију у мјесту Дучела, општина Србиње, приликом чега су погинуле три дјевојке Утврђено је да је возило било технички исправно, а да је возач био тријезан и да је возио полако. "Возач је пуштен исту вече јер […]

среда, јануар 14, 2015 / 13:01

Обављено је вјештачење и технички преглед аутобуса Центротранс Српско Сарајево, који је у недјељу слетио с пута у провалију у мјесту Дучела, општина Србиње, приликом чега су погинуле три дјевојке

Утврђено је да је возило било технички исправно, а да је возач био тријезан и да је возио полако.

"Возач је пуштен исту вече јер је утврђено да није био у алкохолизираном стању, нити било шта слично. У тренутку несреће возио је 22 километра на сат што нам говори да је прилагодио брзину, односно да је скоро стао у том тренутку. Срећа у несрећи је што их је дрво зауставило, јер да су отишли даље у кањон нико не би преживио", рекао је Горан Баковић, руководилац саобраћаја у Центротрансу.



0 КОМЕНТАРА

  1. I pretpostavljao sam da je tako.
    Putovao samtom bogazom, I busom I autom.
    Ja ga zovem putem Poljubac sa smrti.

    Sad bi trebalo rudonju I vladu staviti u bus I provozati jednom nedeljno tom marsutom.
    Naravno da sami placaju kartu, da nemaju obezbjedjenje koje zaustavlja saobracaj kad neki rudonjic nailazi.

    Jedan od razloga moga stave prema rudonji je I sto sam jednom, zajedno sa ostalim vozilima koji su se nasli na putu,bukvalno stjeran u jarak da rudonja prodje u Ostru Luku dok je bio predsjednik rudonjske vlade.
    Sa mnom su bili unuci, nisam znao o cemu se radi, policajci kao bijesni psi su tjerali ljude sa puta, ni cm nisu smjeli da budu na asfaltu.
    E, otada Boga molim da mi se to opet dogodi, ne sklanjam se , idem svojom stranom pa neka pucaju, neka me ubiju…

    I smrt ovih djevojaka je ide na njegovu NEdusu.

    Nikola Spiric je slupao auto u Drvaru , za vikend, drzavno auto, I nikom nista, ujeo vuk medjeda, a isao je u svoje selo, na vikend.

    I helikoter mu je cesto na raspolaganju , da obidje zavicaj.

    Ko je ubio Vukelica?

  2. Робија за додика и његове лопове, путарску мафију!
    Колико су поскупјеле регистрације возила у току прошле године? 100%? Колико се узима за казне, колико марже и акцизе за гориво које је никад јефтиније на свјетским берзама, а код нас и даље скупо! Када је у вријеме СДС-а бла ова цијена нафте у свијету, гориво на нашим пумпама је било једну конвертибилну марку! Зар се ништа од тих пара не улаже на катастрофалне путеве РС, убједљиво најгоре у цијелом региону? Зар се мора баш све покрасти и ником ништа за то? Три млада живота су угашена, а банду ржимску није ни брига за то!

Оставите одговор