Лагумџија у епизоди "Како ћу без власти”: Комшићу, врати се кући

Предсједник СДП-а БиХ Златко Лагумџија честитао је Демократском фронту Жељка Комшића на постигнутим изборним резултатима и позвао их на уједињење. "Честитам Демократском фронту и Комшићу на ономе што су урадили. Позивам их да видимо на који начин и како можемо објединити идеју социјалдемократије у овој земљи", рекао је Лагумџија за БХ радио. Он каже да […]

петак, октобар 17, 2014 / 14:30

Предсједник СДП-а БиХ Златко Лагумџија честитао је Демократском фронту Жељка Комшића на постигнутим изборним резултатима и позвао их на уједињење.

"Честитам Демократском фронту и Комшићу на ономе што су урадили. Позивам их да видимо на који начин и како можемо објединити идеју социјалдемократије у овој земљи", рекао је Лагумџија за БХ радио.

Он каже да је разговарао и позвао бивше чланове СДП-а Миру Лазовића и Иву Комшића да на изборе иду уједињени.

Поводом критика да је један од "гробара социјалдемократије у БиХ", Лагумџија је рекао да му то спочитавају они који у ствари причају без икакве одговорности и поручио им да се "ухвате обједињавања и јачања социјалдемократије".

СДП БиХ је на протеклим општим изборима у БиХ доживио дебакл, док је недавно формирани Демократски фронт друга странка из Федерације БиХ по броју гласова за парламент БиХ, а трећа на федерални Парламент.



Оставите одговор