Челинац: Јошавка се излила, Врбања расте

Ријека Јошавка излила се на неколико локација на подручју Челинца, док је Врбања још у кориту, али је од јутрос значајно повећан водостај, изјавила је Срни портпарол ове општине Драгана Кљајић. Кљајићева је навела да се ријека Јошавка излила на неколико локација и пришла помоћним објектима на подручју од Челинца према Мјесној заједници Јошавка, али […]

четвртак, септембар 4, 2014 / 18:58

Ријека Јошавка излила се на неколико локација на подручју Челинца, док је Врбања још у кориту, али је од јутрос значајно повећан водостај, изјавила је Срни портпарол ове општине Драгана Кљајић.

Кљајићева је навела да се ријека Јошавка излила на неколико локација и пришла помоћним објектима на подручју од Челинца према Мјесној заједници Јошавка, али ситуација још није алармантна и нема поплављених кућа.
Према њеним ријечима, саобраћај на регионалном путу Челинац – Прњавор, који је јутрос био отежан јер се Јошавка излила у мјесту Грабовац, одвија се без проблема.
Кљајићева је додала да је Општински штаб Цивилне заштите у приправности и прати ситуацију на терену.



0 КОМЕНТАРА

  1. Челинац је послије Добоја и Шамца највише страдао у поплавама. Мислим да се неправедно запоставља. Било би лијепо да се први пут у историји неко позабави и тим крајем. Све су их власти заобилазиле. То треба да се промијени. Уз Невесиње, Челинац је најчеститија локална заједница у Српској.

  2. Гдје СНСД-е умијеша прсте ту ни трава више не ниче, шта је радила та лоповска власт СНСД-а са оним силним парама које је Челинац добио само у гранту. У доба Додиковог премијеровања, Челинац четири пута мање становника од Српског Сарајева добио је у гранту 10 милиона марака из прорачуна буџета, а из истог прорачуна цјели град Српско Сарајево 4 милиона км.

Оставите одговор