Због продаје Родригеза и Фалкаа, навијачи Монака траже паре назад

Удружење навијача Монака затражило је од својих чланова да захтевају од клуба да им врати новац од сезонских карата, због одласка двојице најбољих фудбалера Хамеса Родригеза и Радамела Фалкаа. "Навијачи, захтјевајте повраћај новца за ваше сезонске карте. Са ова два одласка и без готово иједног појачања током цијелог прелазног рока, налазимо се негдје између бијеса, […]

четвртак, септембар 4, 2014 / 02:25

Удружење навијача Монака затражило је од својих чланова да захтевају од клуба да им врати новац од сезонских карата, због одласка двојице најбољих фудбалера Хамеса Родригеза и Радамела Фалкаа.

"Навијачи, захтјевајте повраћај новца за ваше сезонске карте. Са ова два одласка и без готово иједног појачања током цијелог прелазног рока, налазимо се негдје између бијеса, збуњености и фрустрације", наводи се у саопштењу, које су пренијели француски медији.

Колумбијски играчи који су прошлог љета купљени за више од 100 милиона евра, били су у великој мјери укључени у маркетиншку кампању, али су, у међувремену, напустили Монако.

Родригез је продат Реал Мадриду за 80 милиона евра после одличних игара на Свјетском првенству, док је Фалкао позајмљен Манчестер Јунајтеду.

"Осјећамо се изданим јер смо вјеровали у клупска обећања и прихватили знатно повећање цијена улазница на стадион. Ништа не указује на то да ће клуб прихватити наше захтјеве, али ћемо им показати нашу општу несрећу", истакле су удружене присталице Монака.

Монако је пред почетак прошле сезоне довео 13 играча за око 140 милиона евра, али клуб, поред Пари Сен Жермена, није успио да освоји титулу.



Оставите одговор