БНТВ: Није баш ИПСОС, али су резултати ту негдје

Према истраживању, које је провела реномирана лондонска фирма Консалтинг ЕСБР, кандидат Српске демократске странке и Савеза за промјене за предсједника Републике Српске Огњен Тадић има подршку 44,5 одсто грађана, док његовог противкандидата из владајуће коалиције Милорада Додика подржава 38,6 одсто грађана Српске. Према истом истраживању, Савез независних социјалдемократа има подршку 34,5 одсто испитаника, Коалиција окупљена […]

среда, септембар 3, 2014 / 22:44

Према истраживању, које је провела реномирана лондонска фирма Консалтинг ЕСБР, кандидат Српске демократске странке и Савеза за промјене за предсједника Републике Српске Огњен Тадић има подршку 44,5 одсто грађана, док његовог противкандидата из владајуће коалиције Милорада Додика подржава 38,6 одсто грађана Српске.

Према истом истраживању, Савез независних социјалдемократа има подршку 34,5 одсто испитаника, Коалиција окупљена око СДС-а 30,6 одсто, а ПДП 5,6 одсто.

Потом слиједе Коалиција ДНС-СРС са 4,8, СНС са 4,7, те СП са 4,3 одсто испитаних. страживање је проведено од 8. до 13. августа ове године на узорку од 1.012 грађана РС.

Лондонска компанија “Консалтинг ЕСБР” важи за једну од угледнијих и поузданијих маркетиншко-истраживачких агенција.

Ова компанија је позната и по томе што је учествовала и креирала политички маркетинг у вријеме избора некадашњег предсједника Србије Бориса Тадића, те посљедњу кампању премијера Србије и лидера СНС-а Александра Вучића.

Како незванично сазнаје БН телевизија, поменуто истраживање било је урађено уз помоћ бивших “ИПСОС-ових” запосленика и због тога је настала конфузија.



0 КОМЕНТАРА

  1. Љубитељима режима ни једна анкета не ваља, логично кад на свим редовно губе, ни ИПСОС, па ни овај ЕСБР, наравно и оно на АТВ су напали свим силама, ко губи има право да се љути, мада ви немате никаква права, јер губите због вашег сулудог политиканства и похлепе, а не због нелојалног притиска и уцјена. Добро је вама ономад рекла Светлана Ценић, можда ћете владати још десет година, али ваша владавина ће увијек завршити у блату, ето и ово сад што се батрга и избјегава резултате јавног мнјења, то је то блато, режимско.

  2. Mladen Bosić pobjednik je ankete ATV portala na pitanje:“ Ko treba da sastavi Vladu RS nakon oktobarskih izbora?“. Mladen Bosić dobio je 4888 vaših glasova, a Igor Radojičić 2408 glasova. Na portalu ATV-a glasalo je ukupno 7296 posjetilaca.

    Naime, od srijede 27.08. u 12:30 časova pa do nedjelje 31.08. u 14 časova posjetioci ATV sajta imali su priliku da glasaju za jednog od dvojice kandidata.

    ATV ANKETA: Ko treba da sastavi Vladu RS nakon oktobarskih izbora?

    ATV anketa izazvala je veliku pažnju, a posjetioci našeg sajta ostavili su i brojne komentare.

    Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!

    http://www.atvbl.com/mladen-bi-pobjednik-av-ankete-ko-treba-da-sastavi-vladu-rs-nakon-oktobarskih-izbora/

  3. Јебе луд збуњеног. У земљи чуда све је могуће.Има више гласача него становника ,“гласају“ и мртви. Што се тиче АТВ анкете и сличних крајње је непоуздана, уз помоћ програма који мјењају ИП адресе практично са једног рачунара једна особа може гласати безброј пута. У овој анкети зајебанције ради ја сам гласао десет пута , на октобарске изборе не излазим .Резултати су мање више познати.

  4. CRVENA OPASNOST U EPIZODI VRIJEĐANJA

    Upravo si uvrijedio sve ljude koji pišu za http://www.mojahercegovina.com. A to su:Draško Sikimić, Žarko Janjić, Rade Likić, Slobodan Bratan Turanjanin, Zoran Šukić, Ratomir Mijanović, Jelena Denda, Milanka Kovačević, Vesna Kešelj, Bojan Radović, Ljubiša Bukvić, Nikolija Bjelica, Velibor Mihić, Radovan Dangubić.

    Liče li ova imena na muslimanska???

    Ali… dobro, šta očekivati od crvendaća osim uvreda, laži, lopovluka, prevara, pljačke, nepotizma, političke diskriminacije…

    P.S. Pričaju i da je Glavni Baja žena obučena u mušku odjeću. Žene po brijačnicama pričaju. Iste one koje su rekle da je anketa na ATV namještena.

Оставите одговор