Србија против Бразила играла само једно полувријеме

Кошаркашка репрезентација Србије претрпјела је други пораз у 4. колу шампионата свијета у Шпанији. Екипа Александра Ђорђевића поражена је од селекције Бразила са 81:73, па сада у А групи има скор 2-2. Србија је против Бразила одиграла веома лоше прве двије и посљедњу дионицу, па није успјела да слави иако је у трећем кварталу била […]

среда, септембар 3, 2014 / 20:53

Кошаркашка репрезентација Србије претрпјела је други пораз у 4. колу шампионата свијета у Шпанији.

Екипа Александра Ђорђевића поражена је од селекције Бразила са 81:73, па сада у А групи има скор 2-2.

Србија је против Бразила одиграла веома лоше прве двије и посљедњу дионицу, па није успјела да слави иако је у трећем кварталу била фантастична 32:12.

Милош Тодосић био је далеко најбољи играч наше екипе са 14 поена и 5 асистенција, а одличан је био и Стефан Марковић који је био покретач преокрета у трећој дионици и меч је завршио са 10 поена и по 3 скока и асистенције. Бјелица (2-5) и Богдановић (2-7) убацили су по 8 поена, а капитен Крстић је додао 7. На другој страни, Виеира је имао 21 поен уз шест тројки, Барбоса је додао 16, а Сплитер 10 уз 7 скокова и 6 асистенција.

Посљедњи меч групне фазе Србија игра у четвртак од 22х против домаћина, а након овог пораза највјероватније ће завршити на четвртом мјесту у групи.



Оставите одговор