Крсмановић позвао грађане да не плаћају РТВ таксу за вријеме избора

Потпредсједник НДП-а Здравко Крсмановић изјавио је да избори у октобру треба да протекну у демократској и фер борби, свих политичких субјеката. “Истина је да те изборе не можемо добити са оваквим РТРС јер је то Јавни сервис само једне политичке партије, односно СНСД-а”, рекао је Крсмановић и додао: “Ако је предсједник Управног одбора Радио телевизије […]

среда, септембар 3, 2014 / 12:26

Потпредсједник НДП-а Здравко Крсмановић изјавио је да избори у октобру треба да протекну у демократској и фер борби, свих политичких субјеката.

“Истина је да те изборе не можемо добити са оваквим РТРС јер је то Јавни сервис само једне политичке партије, односно СНСД-а”, рекао је Крсмановић и додао: “Ако је предсједник Управног одбора Радио телевизије Републике Српске, Антон Касиповић, ако је директор РТРС шеф Кабинета предсједника Владе, онда се не може говорити о Јавном сервису свих грађана, већ Јавном сервису једне политичке партије“, каже Крсмановић.

“Ја зато позивам све грађане Републике Српске да замрзну плаћање РТВ таксе, док не прођу избори”, изјавио је потпредсједник НДП-а.

“Ми не желимо да својим новцем подржавамо режим који се отуђио од народа, који га уништава, који га задужује, који му продаје ресурсе. На тај начин даће се допринос демократији, изборном процесу и побједи снага које желе добро овом народу”, закључио је Крсмановић.



0 КОМЕНТАРА

  1. Види гњиде (пробосанске) – види му капута! Нашла крпа (анти)Кр(и)с(т)мановић Чавићеву шпијунску пробританску закрпу, па завршио у НДП-у, као и сви други англо-саксонски шпијуни.

    Ево фочанског претече СДС-овог, Босићевог и Бакировог „МУЈЕ“ од Добоја О’брена-О’мера Петровића.
    Политикантска фукара, омиљени „српски“ политичар свих АНТИСРПСКИХ кругова у БејХа. Вољен у’Са’рај’ву, Горажду, ОХР-у, нискоземном уреду, америчкој и британској, амбасади…
    Чуј ти фочанског миша како „храбро“ „риче“-цијуче дубоко усађен у задњици Николаса Хила… Раније Рафија Грегоријана… Патрика Муна и свих осталих антисрпских окупационих намјесника Четвртог англо-америчко-германског фашистичког Рајха у дејтонској БиХ.
    (Анти)кр(и)с(т)мановић – својеврсни а,алгам Чеде Јовановића, Соња Би-серко, Наташе Кандић и Ненада Чанка на политичкој сцени Републике Српске.
    Као и његови обожаваоци из сарајевских, бошњачких политикантских и медијске кругова „неустрашиви“ Здравко вирећи из ануса, а дубоко „ушушкан“ у сигурности и топлини дебелог цријева Николаса Хила „храбро“ режи на мрског Додика, РТРС, СНСД, Српску…

    Скоте, ти већ одавно и не припадаш српским него плаћаш таксе србождерским сарајевским пропагандним „круговалним далековидницама“, ФТВ-у, БХТ1, Фејс ТВ-у, ТВ1…

    А каква је гњида и фукара овај итичар, најбоље се може видјети из овог интервјуа којег је својевремено дао РОЈУ ГАТМАНУ, „чувеном“ „србољубивом“ америчком новинару:

    —–
    http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Teske-optuzbe-na-racun-SAD-Dodika-i-Srpske/39925.html
    —–

    *** Тешке оптужбе на рачун СAД, Додика и Српске ***
    21.05.2010

    ФОЧA – Чини ми се да су Сједињене Државе устукнуле пред Милорадом Додиком и српским националистима. Објесио сам заставу тачно преко пута Додикове куће, тако да свако јутро када устане зна да ће ићи у затвор. У Фочи имамо затвор и припремам велику ћелију за велике политичаре: VIP ћелију.

    Рекао је то начелник Фоче и лидер Нове социјалистичке партије Здравко Крсмановић у разговору са америчким новинаром Ројом Гатманом за локалне новине које излазе у СAД „Меклачи“.

    Гатман, који је познат као веома антисрпски настројен извјештач са Балкана, у уводу разговора објављеног 25. априла пише да Крсмановић „ИМА ВИЗИЈУ ПОВЕЗИВАЊА ПОДИЈЕЉЕНЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ И ЊЕНИХ 3,5 МИЛИОНА ГРАЂАНА, АЛИ СУ МУ ПРЕПРЕКА НА ТОМ ПУТУ НАЦИОНАЛИСТИЧКЕ ВОЖЕ ИЗ БАЊА ЛУКЕ, те Сједињене Aмеричке Државе“.

    – Здравко Крсмановић (51) пружио је руку муслиманима, који су некада чинили већину у Фочи, тако што је УСПОСТАВИО ЧВРСТЕ ВЕЗЕ СА ГОРАЖДЕМ. Док му траје други мандат, фочански градоначелник ЖЕЛИ ДА СЕ ДВА ГРАДА СПОЈЕ, ЧИМЕ БИ БИЛА ИЗБРИСАНА ДЕМАРКАЦИОНА ЛИНИЈА ИЗМЕЂУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ФБиХ – пише Гатман.

    Крсмановић каже да „СAД нису кренуле очекиваним путем којег је истакао Џо Бајден приликом посјете Сарајеву“, те да би „требало да преузму одговорности за своје новорођенче из Дејтона“.

    – Немате право да убијете бебу. Њој треба омогућити да порасте и ојача. Уставна реформа на државном нивоу је пропала, а СAД нису показале довољно храбрости да је наметну – каже Крсмановић.

    Позива и државног секретара СAД Хилари Клинтон „да схвати да је успјешна Босна порука исламском свијету да СAД нису против ислама“.

    – Уколико ја као Србин то кажем и за мене гласају, зашто би се госпођа Клинтон онда бринула – поручује он.

    Гатман пише да је дан прије сусрета са њим, Крсмановић отворио просторије своје странке у Лакташима, у којима живи премијер РС Милорад Додик.

    – Додик је овдје почео каријеру. Ја то зовем „трон диктатора“. Извјесио сам заставу тачно преко пута његове куће, тако да свако јутро када устане зна да ће ићи у затвор. У Фочи имамо затвор. Припремам велику ћелију за велике политичаре: VIP ћелију – каже Крсмановић.

    Поносан је, додаје, на новински наслов да је „забио прст у Додиково око“.

    – Храбар сам… Имам харизму… Никад нисам изгубио на изборима. Сви диктатори попут Додика завршиће осрамоћени и иза решетака – каже Крсмановић.

    Рој Гатман на крају текста преноси РИЈЕЧИ ХВАЛЕ КОЈЕ ЗА КРСМАНОВИЋА ИМА ГРАДОНАЧЕЛНИК ГОРАЖДА МУХАМЕД РАМОВИЋ.

    – Он је, можда, чак ПОПУЛАРНИЈИ ОВДЈЕ У ГОРАЖДУ НЕГО У ФОЧИ. БИЛО БИ МИ ДРАГО ДА ЗБАЦИ ДОДИКА, али његова партија је још у оснивању и он нема довољно искуства потребног за побједу, каже Рамовић.

    ПРЕВЕО: Миленко Киндл
    ——

    Фуњаро, гњидо, ма..р ти хе..м, и ти би да владаш Републиком Српском?! Иди у Горажде, Сарајево, Какањ, Зеницу па се тамо кандидуј, морончино Чавићева и Босићева, пробосанска!

  2. Ево још једног скота са двоцифреним ај-кјуом, конзументом Мистер Тришине примитивне гебелсовске БН-92ТВ „далоковиднице“.
    Мороне, ако то до сада ниси прокљувио, то није моја већ слика вашег медијског „хероја“ и извора „информација“, фуњаре, лажног новинара, лажног балетана, али зато плаћеног „истраживача“, фалсификатора и РЕКЕТАША $лободана Ва$ковића, омиљеног „новинара“ Бакира Хаџиомеровића, Драгана Чавића, Николаса Хила, Мистер Трише „Гебелса“, Патрика Муна, Жужане Тодорич-Урађен и сличних моралних „громада“.

    Иш, идиЈоте!

  3. како овај дечко растура опозицију то је лудило.. ред факата, ред хумора, ред игре ријечима, ред игре знакова интерпункције… једном рјечју, браво МАЕСТРО. а овом што куца под мојим именом, наћу те ја па ћу ти ја мало дати бону.

  4. Kakav car…imaš li ti neku emisiju na “javnom“ servisu – tipa – fosna fosna fosnica; haha – “Bakire nisam ja – NED – NDP…ili kako se već danas ili ovog trenutka zoveš…kako si se “opredjelio“…

    Care – ti si carpe diem zamjenio sa carpe (sad ovaj ili onaj) ego….

    Ne možeš birati ličnosti k’o sa izloga j-ga ti….ne ide to tako…

  5. Али најјаче му ово „не, нисам ја на слици, није то моја слика…“ 😀 маца мала, ето једва те непрепознадосмо…

    Овај Додиков режим је произвео разне имбецилне мрцине, Злобо је баш аутентичан примјер подметања, жваљављенња шупље о пробосанству, али зато на крв и нож брани Додикову БОСАНСКУ телевизију! Папак, остаје папак!

  6. Karabaja, 03.09.2014. 16:58:29

    “Sjećam se da je Glavni Baja, čak nekoliko puta, predlagao da se ukine plaćanje TRV takse. Po čemu je to njegov prijedlog bio legitiman, a Krsmanovićev je nelegitiman!?“

    Главни Баја је тражио укидање претплате јер добар дио новца иде сарајевским телевизијама (БХ1 и ФТВ) које почесто знају увриједити Србе.

    Мотив ове будалетине Крсмановића је управо обрнут. Њему смета што новац иде РТРС-у, а телевизије које су га промовисале (БХ1 и ФТВ) не помиње.

    Кужиш ли разлику, Св.Великомучениче?

  7. Ko je na slici? Mozda ova osoba — vidi ispod?

    Dodik voli taj primitivni, beskarakterni polusvijet, spreman na svako zlo. Ponaša se kao Bog među njima. I taj atavizam ga je i doveo u agregatno stanje pare, koja još uvijek jeste jako gusta, ali se zna njen kraj. Nestaje.

    Najveći krivci za Dodikove “muke po Ceci”, “muke po Moštanici”, “muke po Ćani”, “razapinjanja na poziciji sa koje se gleda Tadiću u leđa”, jesu neznalice iz njegovog okruženja; Iz tog kruga kojim se opasao, i čiji su članovi po ubjeđenju i opredeljenju šljam, bitange, barabe, poltroni, nakot…, koji su zahvaljujući njegovoj snazi, prigrabili ono što im ni u snu ne može pripasti.

    Ta šačica samoproklamovanih kritičara, a suštinski jadnih, malih, plitkih… kritizera, neradnika, kukavica, nesposobnjakovića, diletanata i luzera, koji u svom životu nisu uspjeli tačno pročitati dobru i kvalitetnu vijest, a kamoli je napisati (o otkrivanju da i ne govorim), svakodnevno se javljaju sa svojim neukim tragikomičnim opservacijama o situaciji, o politici, o vizijama, o nekoj od pomenutih osoba…, hineći hrabrost, dubinu, mudrost…, premda je sve što izbace tek smeće, koje poput MR-a precizno oslikava da su na evolutivnom putu zastali negdje u Univerzumu na dvjestapetnaest svjetlosnih godina daleko od tačke mediokritet.

    Čitava njihova “karijera” svela se na cijeđenje gnoja i snažnu želju da ih neko od meta njihovih baljezgarija primijeti. Kako bi sami sebi dokazali da nisu baš bezvrijedni u mjeri u kojoj to o sebi misle.

    Umjesto da bar otkriju na koliko su mjesta šuplji (a šupljiji su od đevđira), “Karijere” im prođoše u iščekivanju.

    Kako da ih prepoznate? Za lakšu identifikaciju ključne riječi su “svi su isti”, “šta će se promijeniti”, “šta ovi nude”…

    Defetizam je njihovo prirodno stanje, lajt destrukcija i samodestrukcija životna filozofija, negacija svega im je karakterna osobina, jer u tom ambijentu jedino se osjećaju svojim. U ambijentu u kojem su svi kao oni -niko i ništa.

Оставите одговор