Додик се код Вучића информисао о договорима из Берлина

Предсједник Републике Српке Милорад Додик, разговарао је данас у Београду са премијером Србије Александром Вучићем, о закључцима састанака у Берлину, који су одржани током конференције о западном Балкану под покровитељством њемачког канцелара Ангеле Меркел. Додик и Вучић договорили су и одржавање заједничке сједнице двије владе у наредном периоду. Посебно је наглашен значај инфраструктурних пројеката које […]

уторак, септембар 2, 2014 / 19:05

Предсједник Републике Српке Милорад Додик, разговарао је данас у Београду са премијером Србије Александром Вучићем, о закључцима састанака у Берлину, који су одржани током конференције о западном Балкану под покровитељством њемачког канцелара Ангеле Меркел.

Додик и Вучић договорили су и одржавање заједничке сједнице двије владе у наредном периоду.

Посебно је наглашен значај инфраструктурних пројеката које је српска делегација предложила у Берлину, а који‎ везују Србију, Републику Српску и БиХ, саопштено је из Владе Србије.

Вучић и Додик разговарали су данас и о унапређењу привредне сарадње у складу са споразумом ‎о специјалним паралелним везама између Србије и Српске, а посебно у области пољопривреде и грађевинског сектора.



0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор