Изрелске новине: Додик је једини званичник који нас отворено подржава

Предсједник Републике Српске Милорад Додик скоро је једини од европских званичника који је дао безусловну подршку Израелу за противтерористичку операцију на ракетне нападе Палестине, објавиле су "Израелске националне вијести". "Вијести" наводе да је Додик подржао војну операцију Израела у Појасу Газе и да је упозорио да екстремне исламске групе пријете цијелој свјетској заједници. Лист је […]

среда, јул 16, 2014 / 22:13

Предсједник Републике Српске Милорад Додик скоро је једини од европских званичника који је дао безусловну подршку Израелу за противтерористичку операцију на ракетне нападе Палестине, објавиле су "Израелске националне вијести".

"Вијести" наводе да је Додик подржао војну операцију Израела у Појасу Газе и да је упозорио да екстремне исламске групе пријете цијелој свјетској заједници.

Лист је пренио дијелове Додиковог писма премијеру Израела Бењамину Нетањахуу у којем је осудио ракетне нападе на Израел, напомињући да потпуно разумије и подржава одлучност Израела да одговори на терористичке нападе да би заштитио грађане и имовину, преносе београдски медији.

"Израелске националне вијести" наводе и да је Додик дугогодишњи пријатељ и подржавалац Израела и да је Република Српска спријечила да делегација БиХ подржи захтјев палестинских власти да добију чланство у УН током гласања у новембру 2011. године.



0 КОМЕНТАРА

  1. Stvarno je ovo jadno i žalosno:
    1. Šta mi (tj. Dodik u ime svih nas) ima da turamo nos u bloskoistočne probleme kad im nismo dorasli, bolje da se pozabavimo svojim problemima (ili ako ovo nije u svrhu predizborne kampanje)
    2. Ovo što se dešava između Palestine i Izraela je nesreća i za jedne i za druge, a mi otvoren ostajemo na stranu jednih u tom pokolju za koji se ne zna više ko je krivlji
    3. I treće, ne manje važno, 10% Palestinaca su hrišćani, od toga pole je pravoslavno. Dakle, Dodik u naše ime podržava nekoga ko bombarduje, između ostalog, našu pravoslavnu braću. Strašno, jadno i čemerno!

  2. Iako je od Dodika mnogo je, sva sreća da ni Izraelci ni Palestinci ne znaju ko je Dodik, a ni gdje se nalazi Republika Srpska, ali eto Baja je kao nešto važan, i njegovo je mišljenje veoma bitno,posebno ako može u ovoj predizbornoj kampanji da se ušićari koji glas, a to što mi kao narod i Republika Srpska zbog ovako iznesenog nepromišljenog njegovog stava, možemo dugororčno trpjeti štetu, to za Baju i nije važno.

  3. па гледам и једино што видим, је анимација како неки цртани нинџа држи двоје дјеце и сакрива се иза куће на 1.25 … друго не видим ништа на видеу. шта си хтио да видим, нишањење куће у којој су убили троје дјеце, међу којима бебу од три мјесеца да би касније рекли да је командни центар? не разумијем линк?

    а за израелске жене и дјецу, њих видим једино на крововима како варе наргиле и кезе се на експлозије. колико их погину у „ракетним нападима„?

  4. Значи за тебе у овом несретном рату гину само Палестинци? Ако то заиста мислиш онда са томбом нешто није у реду!
    Погледај ову причу коју је испричао син оснивача Хамаса! Његово име је Мосаб Хасан јусеф испод клипа наћеш линк за скидање његове књиге https://www.youtube.com/watch?v=HyoVTnh-vmE

  5. Веља Сикирица, откуд ја знам колико људи гине доле,ти си видио неку слику па си постао експерт за Блиски исток!

    То ти је отприлике као када би неком странцу рекао да је у околини Сребренице побијено преко 3000 Срба а он мени каже јбг ЦНН није ништа објавио о томе ти причаш глупости.

    Тако и ти запео колико је људи погинуло у Израелу,мени је довољна чињеница да Хамас ракетира Израел па да схватим да људи гину!

  6. Да међу пострадалима нема нед’о Бог Додикових добровољаца-ополченаца, младих скојеваца из СНСД-а?

    Кажу да је једна група већ увелико у Новорусији – за сада само статира у кукурузу.

Оставите одговор