Осим ПС БиХ данас и Предсједништво ради пуном паром

Предсједништво БиХ разматраће данас покретање поступка ради закључивања споразума између Савјета министара БиХ и влада Белгије, Холандије, Велике Британије, Француске, Португала и САД о размјени и обостраној заштити тајних података. На предложеном дневном реду је и Приједлог одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања уговора о правној помоћи у грађанским и привредним стварима […]

уторак, јануар 21, 2014 / 08:19

Предсједништво БиХ разматраће данас покретање поступка ради закључивања споразума између Савјета министара БиХ и влада Белгије, Холандије, Велике Британије, Француске, Португала и САД о размјени и обостраној заштити тајних података.

На предложеном дневном реду је и Приједлог одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања уговора о правној помоћи у грађанским и привредним стварима између БиХ и Казахстана, те БиХ и Албаније.

Предсједништво БиХ требало би да разматра и Приједлог одлуке о уништавању вишкова муниције и минско-експлозивних средстава Оружаних снага БиХ.

Најављено је и разматрање Приједлога одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања споразума између Владе Њемачке и Савјета министара БиХ о гробовима жртава рата, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Пред члановима Предсједништва наћи ће се и Приједлог одлуке о прихватању споразума и одређивање потписника за споразум о сарадњи у области туризма између Савјета министара БиХ и Владе Грузије.

На предложеном дневном реду је и Приједлог одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања протокола о сарадњи у области образовања између БиХ и Турске, као и давање сагласности Амбасади Колумбије у Њемачкој да нерезидентно покрива БиХ.

Најављено је и разматрање Приједлога одлуке о прихватању споразума и одређивање потписника за споразум између Савјета министара БиХ и Владе Перуа о укидању виза за носиоце дипломатских, службених или специјалних пасоша.

Пред члановима Предсједништва БиХ наћи ће се и Нота споразум за грант помоћ Владе Јапана између Савјета министара БиХ и Владе Јапана за набавку метеоролошке, медицинске и опреме за заштиту од временских непогода.

Сједница почиње у 12.00 часова, а по њеном окончању биће објављено саопштење.



Оставите одговор