Званично: Излазност на сјеверу Косова мизерна

Завршено је пребројавање гласова с гласачких мјеста у четири општине на сјеверу Косова, сем три гласачка центра у Митровици, гдје ће се локални избори поновити 17. новембра јер су у прошлу недељу били прекинути насиљем. Портпарол Централне изборне комисије (ЦИК) Ваљмир Ељези је вечерас у Приштини саопштио да је у Лепосавићу гласало 12,52 одсто бирача, […]

петак, новембар 8, 2013 / 21:51

Завршено је пребројавање гласова с гласачких мјеста у четири општине на сјеверу Косова, сем три гласачка центра у Митровици, гдје ће се локални избори поновити 17. новембра јер су у прошлу недељу били прекинути насиљем.

Портпарол Централне изборне комисије (ЦИК) Ваљмир Ељези је вечерас у Приштини саопштио да је у Лепосавићу гласало 12,52 одсто бирача, у Зубином Потоку 13,38 одсто, у Северној Митровици 7,9 одсто и у Звечану 7,39 одсто.

Ељези је најавио да се очекује да ће се, пошто се ти подаци унесу у базу података ЦИК, знати колико је гласова добио сваки од кандидата за градоначелнике и одборнике општина.

Приштински медији су данас јавили да је највише гласова за предсједника нове општине Северна Митровица добио Оливер Ивановић, а следи кандидат из ДПК.



Оставите одговор