Босић: Убјеђен сам да ће бити више оних који су за промјене у Српској

Српска демократска странка ће учинити све да око себе окупи што више оних, који су спремни за промјене у Републици Српској, изјавио је данас новинарима у Бања Луци предсједник СДС Младен Босић. Он је рекао да је све извјесније да ће у РС на предстојећим изборима постојати два блока, један који ће подржавати садашње стање […]

четвртак, септембар 26, 2013 / 07:16

Српска демократска странка ће учинити све да око себе окупи што више оних, који су спремни за промјене у Републици Српској, изјавио је данас новинарима у Бања Луци предсједник СДС Младен Босић.

Он је рекао да је све извјесније да ће у РС на предстојећим изборима постојати два блока, један који ће подржавати садашње стање и начин владања у РС и други, који ће бити за темељите промјене у РС.

"Убијеђен сам да ће бити више оних који ће хтјети промјене у РС и да ћемо имати заједничке кандидате за предсједника РС и српског члана у Предсједништву БиХ", казао је Босић.

Коментаришући отворено писмо, које је упутила Партија удружених пензионера, Босић је рекао да је оно добронамјерно и да је разумио њихову забринутост због полемика које су се претходних дана водиле у јавности двије најјаче странке.

"СДС није утицао на то, јер СДС није донио одлуку да из Савјета министара БиХ избаци кадрове СНСД, него је СНСД из њима познатих разлога одлучио да наруши јединство странака из РС у Сарајеву и тражи смјену кадрова СДС", казао је предсједник Босић.



Оставите одговор