Ремизирали Борац и Олимпик

Фудбалери Олимпика и Борца одиграли су занимљив меч на сарајевској "Отоци", који је на крају окончан подјелом бодова – 1:1. Олимпик није успио у намјери да савлада Борац, али је настављен низ без пораза у новој сезони. Тренер "вукова" Недим Јусуфбеговић надао се тријумфу против Бањалучана, али је на крају морао да се задовољи бодом. […]

недеља, август 11, 2013 / 08:44

Фудбалери Олимпика и Борца одиграли су занимљив меч на сарајевској "Отоци", који је на крају окончан подјелом бодова – 1:1.

Олимпик није успио у намјери да савлада Борац, али је настављен низ без пораза у новој сезони. Тренер "вукова" Недим Јусуфбеговић надао се тријумфу против Бањалучана, али је на крају морао да се задовољи бодом.

"Већи дио утакмице контролисали смо игру, међутим примили смо гол на отварању и требало нам је времена да се опоравимо. Успјели смо да успоставимо нашу пас игру, али реализација није била на највишем нивоу. Борац је квалитетна екипа, сјајно посложена. Знали смо одакле нам пријети опасност. Једном су нас казнили, у другом полувремену то нису успјели и ја морам бити задовољан. Играчима честитам на коректној утакмици и максималном залагању. Очекујем да ћемо у будућности пружати још боље партије и да ће доћи и резултати", рекао је Јусуфбеговић.

Бањалучани су у Сарајево отпутовали са намјером да се врате непоражени, што су на крају и успјели. Борац је повео већ у петом минуту преко Огњена Ђелмића, али је Мирза Ризвановић прелијепим голом у наставку меча донио бод својој екипи.

"И раније сам наглашавао да је Олимпик изузетно добра екипа, што се видјело и у овој утакмици, гдје су доминирали у посједу лопте. Објективно, ми смо на једном нижем нивоу физичке припремљености, из познатих разлога. Искористили смо једну прилику, могли смо и до другог гола у наставку, али када се све сагледа мислим да је подјела бодова најреалнија. Нама овај бод много значи, прије свега на подизању самопоуздања", изјавио је тренер Борца Драган Јовић након меча на "Отоци".

Наредни ривал Олимпику биће Младост из Велике Обарске, док ће Борац на Градском стадиону угостити актуелног шампиона, екипу сарајевског Жељезничара.



Оставите одговор